Zeci de răniți după ce un autobuz s-a răsturnat pe o autostradă din Spania FOTO

Zeci de răniți după ce un autobuz s-a răsturnat pe o autostradă din Spania FOTO

Cel puțin 30 de oameni au fost răniți, după ce un autobuz care transporta aproximativ 50 de angajați ai grupului spaniol Inditex s-a răsturnat în nord-estul Spaniei, au transmis autoritățile, citate de Agerpres.

Accident de autobuz în Spania FOTO Captură video Bombers

Accident de autobuz în Spania FOTO Captură video Bombers

Autobuzul plecase din Barcelona și se îndrepta către orașul Tordera. Acesta a rămas blocat aproape în poziție verticală în momentul în care a intrat într-un tunel pe autostrada C32.

La locul acidentului au intervenit de urgență pompierii. Serviciile medicale de urgență din Catalonia au anunțat că au evacuat "în total 52 de persoane", dintre care trei se află în stare critică.

Autobuzul transporta angajați ai grupului spaniol Inditex, proprietarul magazinelor Zara, Bershka și Massimo Dutti. Acesta se îndrepta spre una dintre locațiile grupului din Tordera, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Potrivit cotidianului spaniol La Vanguardia, autobuzul a suferit o pană de cauciuc, ceea ce l-ar fi făcut pe șofer să piardă controlul vehiculului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii