YouTuber arestat pentru o cascadorie cu focuri de artificii trase din elicopter asupra unui Lamborghini. Ce pedeapsă riscă VIDEO

YouTuber arestat pentru o cascadorie cu focuri de artificii trase din elicopter asupra unui Lamborghini. Ce pedeapsă riscă VIDEO

Suk Min Choi, un locuitor din San Fernando Valley, cunoscut și sub numele de Alex Choi, creatorul YouTube, a fost arestat în urma unei plângeri penale federale care îl acuză că a regizat un videoclip YouTube în care două femei aflate într-un elicopter au tras în mod repetat focuri de artificii asupra unei mașini sport Lamborghini.

Cascadoria s-a dovedit a fi de natură penală FOTO: X

Cascadoria s-a dovedit a fi de natură penală FOTO: X

Choi, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat pe 5 iunie și acuzat de „provocare a plasării unui dispozitiv exploziv sau incendiar pe o aeronavă”, potrivit Biroului procurorului federal pentru Districtul Central din California. Dacă va fi găsit vinovat, Choi riscă o pedeapsă maximă prevăzută de lege de 10 ani în închisoare federală, scrie variety.com.

Canalul de YouTube al lui Choi, care prezintă videoclipuri cu „cele mai grozave farse cu mașini”, are 924.000 de abonați.

Videoclipul pentru care autoritățile federale l-au arestat, „Destroying a Lamborghini With Fireworks” (Distrugerea unui Lamborghini cu artificii), nu mai este disponibil pe YouTube.

Potrivit unei declarații depuse împreună cu plângerea, Choi a postat videoclipul „Destroying a Lamborghini with Fireworks” pe canalul său pe 4 iulie 2023.

În videoclip, Choi ar fi apăsat un buton de „lansare a rachetelor de foc” în timp ce două femei se află într-un elicopter și trag focuri de artificii spre un Lamborghini care se deplasează cu viteză. Reprezentanții forțelor de ordine cred că videoclipul a fost filmat în El Mirage Dry Lakebed, în comitatul San Bernardino, potrivit biroului procurorului american.

După imaginile inițiale cu focurile de artificii filmate la Lamborghini, videoclipul de 10 minute și 45 de secunde a arătat o privire din culisele filmării primei părți a videoclipului de către Choi.

Conform autorităților federale, Choi ar fi făcut diverse referiri la faptul că el însuși a coordonat filmarea și a regizat videoclipul. În alte părți ale videoclipului, Choi a fost arătat lângă elicopter, ținând în mână ceea ce pare a fi un foc de artificii, potrivit declarației sub jurământ.

În plus, în videoclip, Choi a mulțumit unei companii de filmare pentru că „a făcut parte din ideile mele nebunești și stupide”. De asemenea, el ar fi spus în videoclip că grupul care a ajutat la realizarea videoclipului „înjură” la un moment dat „pentru că am uitat să îi spun prietenului meu cum să folosească o lanternă”, potrivit biroului procurorului american.

Choi a avut prima înfățișare joi la Tribunalul Districtului Central din California și a fost eliberat pe baza unei cauțiuni de 50.000 de dolari, potrivit biroului procurorului american. Trimiterea în judecată a lui Choi este programată pentru data de 2 iulie.

Reprezentanții forțelor de ordine au declarat că ei cred că Choi a comis infracțiunea cândva în iunie 2023. Autoritățile federale susțin că acesta nu avea permis pentru a filma o filmare folosind artificii pe un elicopter și că a cumpărat artificiile în Nevada, deoarece acestea erau ilegale în California. Biroul procurorului federal a precizat că „o plângere este doar o simplă afirmație, iar acuzatul este prezumat nevinovat dacă nu se dovedește vinovat dincolo de orice îndoială rezonabilă în fața unei instanțe de judecată”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii