Wimbledon, zguduit de retragerea Arynei Sabalenka: motivul deciziei

Wimbledon, zguduit de retragerea Arynei Sabalenka: motivul deciziei

Jucătoarea belarusă de tenis, Aryna Sabalenka (3 WTA), a fost forţată să se retragă luni din turneul de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, au anunţat organizatorii.

Aryna Sabalenka. FOTO: Arhiva Adevărul

Aryna Sabalenka. FOTO: Arhiva Adevărul

Belarusa, care a câştigat de două ori Australian Open şi a fost semifinalistă anul trecut la Wimbledon, a avertizat încă de sâmbătă că există un "risc" de a se retragere din cauza unei "foarte rare" accidentări la umăr. Ea a fost înlocuită pe tabloul principal de rusoaica Erika Andreeva (101 WTA), venită din calificări, pentru a o înfrunta pe americanca Emina Bektas (107 WTA).

Sabalenka a abandonat, la finele lunii trecute, în partida din sferturile de finală ale turneului WTA de la Berlin, în faţa rusoaicei Anna Kalinskaia, acuzând probleme la umăr. Sabalenka s-a oprit pe când era condusă cu 5-1 în primul set al meciului din sferturi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii