Weekend-ul handbalului: CSM, Rapid și Bistrița joacă în Liga Campionilor. Televizarea meciurilor

Weekend-ul handbalului: CSM, Rapid și Bistrița joacă în Liga Campionilor. Televizarea meciurilor

La finalul sezonului trecut, CSM București s-a despărțit de antrenorul Adrian Vasile (41 de ani), aflat în funcție din 2019.

Cristina Neagu (CSM București). FOTO: Arhiva Adevărul

Cristina Neagu (CSM București). FOTO: Arhiva Adevărul

În luarea deciziei a cântărit faptul că „tigroaicele“ au ajuns la șase eliminări succesive în sferturile Ligii Campionilor. În încercarea de a sparge această barieră, formația finanțată de Primăria Capitalei a numit-o în funcția de antrenor pe daneza Helle Thomsen (53 de ani). Doar că, deocamdată, aceasta n-a rezolvat problema cronică a CSM-ului. Care merge perfect în campionat – are trei victorii în trei partide în Liga Florilor -, dar dezamăgește în Liga Campionilor. Aici, echipa a pornit cu stângul în prima etapă din faza grupelor: 26-30 cu Gloria Bistrița, sâmbătă trecută.

În acest weekend, Neagu (36 de ani) și colegele ei vor încerca să redreseze situația în meciul de pe teren propriu cu Storhamar (Norvegia). Această grupare a debutat în noul sezon al Ligii Campionilor cu o partidă sufocantă: 29-29 cu Metz (Franța), săptămâna trecută.

CSM București - Storhamar va marca prima apariție a lui Neagu în fața fanilor, după ce handbalista și-a anunțat intenția de a se retrage din activiate la finalul acestui sezon, după cum Adevărul a scris aici.

Tot în acest weekend, vor evolua în Ligă și celelalte două formații românești, cu precizarea că Rapid a învins, runda trecută: 32-27 cu Buducnost (Muntenegru). Iată programul complet al transmisiunilor:

*Sâmbătă (grupa B): Vipers (Norvegia) – Rapid

Ora 17.00, Digi Sport 1, Prima Sport 1

*Sâmbătă (grupa A): Metz (Franța) – Gloria Bistrița

Ora 19.00, Digi Sport 3, Prima Sport 4

*Duminică (grupa A): CSM București - Storhamar (Norvegia)

Ora 17.00, Digi Sport 3, Prima Sport 2

În Liga Campionilor, faza grupelor conține două serii de câte opt formații. După terminarea partidelor, în februarie 2025, primele două clasate din fiecare grupă vor avansa în sferturi. Ocupantele locurilor 3-6 vor juca, tur-retur, în optimi. Ultimele două clasate din fiecare serie vor părăsi competiția.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Probabil au fotografiat zona. Suntem testați” / Cu F-16 pe urme, drona rusă nu a intrat 30 km în România pentru a vedea frumusețile Babadagului

2 „De asta stagnează și chiar scade în sondaje" / Mircea Geoană, ridiculizat de un fost consilier prezidențial

3 „A fost găsită perfect, porecla” / Cine și de ce l-a poreclit pe Mircea Geoană „Prostănacul”

4 Apar amănuntele flagrantului DNA din Portul Constanța: 700 de dolari era șpaga pe container. Un vameș a înghițit probele

5 Momentul în care Europa a fost la un pas de islamizare. Războinicul cu blană de leopard care a salvat Occidentul