Vremea se răcește în Capitală. Până la cât coboară temperturile minime

Vremea se răcește în Capitală. Până la cât coboară temperturile minime

Vremea va începe să se răcească în Bucureşti. Temperaturile maxime nu vor mai trece de 24 de grade, anunță Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Vreme rece în Capitală Foto: Arhivă

Vreme rece în Capitală Foto: Arhivă

Temperaturile minime vor fi între 11-12 grade în București, iar maximele nu vor mai trece de 24 de grade, arată prognoza specială emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru ziua de duminică.

În Capitală, în intervalul 15 septembrie, ora 10:00 – 16 septembrie, ora 10:00, valorile de temperatură se vor situa uşor sub cele normale pentru această perioadă. Temperatura maximă va fi de 23-24 de grade,.

De asemenea, cerul va avea înnorări temporare, iar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 11-12 grade.

Meteorologii au emis, duminică, 15 septembrie, și o a vertizare Cod portocaliu de ploi torenţiale , valabilă până luni dimineaţă în Delta Dunării, precum şi un Cod galben de ploi însemnate cantitativ, valabil tot până luni dimineaţă, în 14 judeţe din estul şi vestul ţării.

În judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Vaslui şi Galaţi va ploua însemnat cantitativ. Cantităţile de apă vor fi de 20-25 l/mp şi izolat de peste 40 l/mp. Și în Banat, Crişana, sud-vestul Transilvaniei, local în zona de munte a Olteniei şi în nordul Dobrogei va continua să plouă, iar prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 15-20 l/mp.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Concert încheiat brusc după ce solistul l-a luat la bătaie pe chitarist

2 Ce a cumpărat un tânăr din Germania cu 126 de euro dintr-un magazin românesc: „Jaf la drumul mare”

3 Vanity Fair / Cel mai bogat german are o avere de 44 de miliarde de dolari, care provine de la tatăl său nazist, furată de la 70.000 de evrei

4 Șeful serviciului de informații militare al Ucrainei: Rusia va încerca să pună capăt războiului „înainte de 2026”

5 Marina rusă a desfășurat în doar o zi un număr record de nave în Marea Neagră. Țintă posibilă - Insula Șerpilor