Voi ați citit asta? Răsturnare de situație în cazul morții lui Matthew Perry?

Voi ați citit asta? Răsturnare de situație în cazul morții lui Matthew Perry?

Anchetatorii politiei din Los Angeles (LAPD) spun că se contureaza din ce in ce mai tare varianta ca actorul Matthew Perry ar fi fost ucis în urma dezvăluirilor conform cărora starul din Friends era pe cale să facă dezvăluiri despre pedofilii de elită de la Hollywood.

Potrivit informațiilor din interiorul poliției, Perry a primit în mod intenționat o supradoză de droguri de la mai mulți prieteni de la Hollywood. Sursele din interior spun că biroul procurorului federal analizează cazul pentru a decide dacă să depună sau nu plângere.

Anul trecut, actorul în vârstă de 54 de ani a fost găsit mort într-o cadă. În lunile dinaintea morții sale, Perry scria o carte de dezvăluiri, continuarea cărții Friends, Lovers and the Big Terrible Thing (Prieteni, iubiți și marea chestie teribilă), iar manuscrisul se pare că pătrunde adânc în colțurile ascunse ale industriei de divertisment de la Hollywood, aruncând lumină asupra secretelor întunecate ale elitei.

Între timp, fosta soție a actorului Charlie Sheen, actrița Brooke Mueller, a fost interogată de "mai multe" ori de poliție cu privire la moartea lui Perry, după ce cei doi au devenit prieteni în timpul perioadei lor de reabilitare, potrivit unui raport al In Touch Weekly. Mueller ar fi cooperat cu autoritățile și nu a fost arestată. "Și-a angajat avocați și a avut mai multe întâlniri cu forțele de ordine de când acestea au sosit la casa ei cu un mandat de percheziție. Este foarte rezervată cu privire la situație", a declarat o sursă pentru revistă.

"Este greu de spus sau de știut exact care este rolul ei [în moartea lui Matthew], dar ea este categorică că nu a avut nimic de-a face cu asta", a adăugat sursa. Deși Mueller nu a fost încătușată sau arestată, autoritățile i-ar fi confiscat iPhone-ul și laptopul. Un raport de autopsie publicat în decembrie de către medicul legist din comitatul Los Angeles a arătat că cauza morții actorului a fost catalogată drept efecte acute ale ketaminei.

Înecul, boala coronariană și buprenorfina, care este utilizată pentru a trata tulburarea de consum de opioide, au fost, de asemenea, enumerate ca factori contributivi. Perry a fost găsit mort sub apă în jacuzzi. În timp ce publicul a speculat că Perry ar fi putut lua droguri ilicite, având în vedere istoricul său de dependență și abuzul de substanțe timp de decenii, un test toxicologic inițial a arătat că nu exista fentanil sau metamfetamină în organismul său la momentul decesului, ceea ce a confirmat afirmația actorului că a fost treaz în cei doi ani și jumătate care au precedat moartea sa.


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Horoscop iulie 2024. O lună magică pentru unii nativi, alții vor avea parte de mari provocări

3 Document / Se strânge „lațul albanez“ în jurul lui Coldea

4 „Thassos? / Am găsit un fel de Costinești, cu manele la taverne, ciorbă de burtă și mititei și bătăi între români”

5 VIDEO Atât poate China, deocamdată, în „bătălia” cu SUA?