Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, are de trecut „un hop greu”

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, are de trecut „un hop greu”

Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin, se pregătește să își depună dosarul la o universitatea din Statele Unite, acolo unde și-a propus să studieze.

Andreea Marin, Violeta și Radu, fiul lui Ștefan Bănică, la Atipic Beauty. FOTO arhivă Instagram

Andreea Marin, Violeta și Radu, fiul lui Ștefan Bănică, la Atipic Beauty. FOTO arhivă Instagram

Este și motivul pentru care Violeta nu a însoțit-o pe Andreea Marin la Gala Performanței și Excelenței, acolo unde a vedeta a fost premiată, potrivit revistei Viva.

Andreea Marin a mărturisit, într-un interviu pentru sursa citată, că fiica sa este „cel mai important premiu” pentru ea.

„Dincolo de realizările în carieră, în viața de zi cu zi cel mai important este vlăstarul care rămâne după tine”, a declarat Andreea Marin.

„E într-o mare vrie”

Vedeta a povestit că Violeta este în fața unei provocări importante.

„Are un hop greu de trecut, pentru că va depune dosarul pentru o universitate în Statele Unite și e într-o mare vrie. Asta e prioritatea ei acum și o las să își facă treaba”, a afirmat vedeta.

Fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin are ochii albaştri ca marea, picioarele lungi, o siluetă de invidiat şi este foarte dezinvoltă. Vorbeşte la fel de bine ca mama ei, pe care o admiră.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 LIVE Referendumul pentru integrarea europeană și modificarea Constituției Republicii Moldova a trecut! / Maia Sandu conduce cu 42% în primul tur al prez…

2 Ce poveste ascundea sicriul de zinc descoperit în București în primăvară

3 Un nou fenomen / „Damele de control” care testează loialitatea bărbaților. Femeile sunt plătite de cliente care vor să vadă dacă partenerii le înșală

4 Surpriză de proporții! / Un expert în rachete nord-coreean a ajutat armata Rusiei să-şi sincronizeze atacurile

5 „Probabil aţi văzut deja ce s-a întâmplat în România” / Mesajele subversive ale pionilor Moscovei care caută sabotori în Europa