Violeta Alexandru, fostă ministră a Muncii în guvernele Orban, s-a înscris în filiala București a USR

Violeta Alexandru, fostă ministră a Muncii în guvernele Orban, s-a înscris în filiala București a USR

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii și actual deputat, s-a înscris în USR București, unde se va implica în campaniile electorale pentru alegerile prezidențiale și parlamentare, a transmis formațiunea politică printr-un comunicat.

Violeta Alexandru, fostă ministră PNL, s-a înscris în USR FOTO Arhivă

Violeta Alexandru, fostă ministră PNL, s-a înscris în USR FOTO Arhivă

„În toată perioada în care am activat în politică, am avut valori comune cu toți colegii mei din USR. Consider USR singura forță politică reformatoare care se poate opune actualei coaliții PSD-PNL, o coaliție incapabilă să facă reformele de care are nevoie România. PSD și PNL sunt ele însele nereformate, așa că nu au cum să propună măsuri corecte de care are evidentă nevoie România. Nu mai e timp de pierdut și ca atare am preferat să mă alătur USR și să mă apuc de treabă alături de echipă, atâta vreme cât vedeam proiectul meu politic în strânsă legătură cu obiectivele pentru care Uniunea Salvați România luptă”, a spus Violeta Alexandru.

Președinta USR, Elena Lasconi, a salutat decizia și a declarat că venirea în partid a Violetei Alexandru este „un mare câștig”.

„USR înseamnă o echipă de oameni care vor să schimbe țara asta în bine, să nu mai fie o țară sărăcită de tot soiul de oportuniști politic. Violeta este un profesionist, un om care a dovedit că poate să facă performanță, să miște un sistem încremenit în zeci de ani de decizii proaste. Este un câștig pentru întreaga echipă USR că Violeta va lucra alături de noi pentru ca cei ce muncesc cinstit în țara asta să fie respectați și să primească ceea ce merită, mai ales în această perioadă în care vedem că PSD a creat haos în sistemul de pensii și de salarizare!”, a declarat președinta USR, Elena Lasconi.

Violeta Alexandru are 48 de ani și este în prezent deputată în Parlamentul României, membră în Comisia pentru drepturile omului. Este specializată în politici publice, cu un master în Guvernanță și Dezvoltare Instituțională.

Aceasta a fost în guvern de două ori: ministru pentru Consultare Publică și Dialog Social (2016/2017) și ministru al Muncii și Protecției Sociale (2019/2020).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobânzi cămătărești, de 180% pe an, impuse de magistrați statului român, fiindcă întârzie plata salariilor câștigate de un judecător care s-a pensiona…

2 E disperare mare, Rusia își retrage mercenarii „Brigada Ursul” din Burkina Faso și îi trimite să lupte în regiunea Kursk

3 Nicole Kidman spune că scenele erotice din noul ei film au făcut-o să se întrebe „Ce am făcut?”

4 Condamnat în România, Sorin Oprescu se lăfăie în Grecia, la restaurante de lux

5 Momentul în care un urs atacă o mașină pe Transfăgărășan. Animalul mușcă geamul unui pasager