Videoclipul cu Biden care face înconjurul lumii: Președintele cade, se împiedică mormărie și se blochează în fața lui Trump

Videoclipul cu Biden care face înconjurul lumii: Președintele cade, se împiedică mormărie și se blochează în fața lui Trump

Președintele Statelor Unite a ajuns de râsul curcilor după confruntarea sa cu contracanditatul său, Donald Trump, după ce acesta a postat un videoclip de 30 de secunde cu „cele mai bune” momente ale lui Joe Biden.

Donald Trump și Joe Biden la prima dezbatere prezidentiala 2024

Donald Trump și Joe Biden la prima dezbatere prezidentiala 2024 FOTO AFP

După dezbaterea prezidențială , Donald Trump, plin de bucurie, a folosit propria sa platformă TRUTH Social pentru a distribui o înregistrare video cu Joe Biden împiedicându-se și blocându-se în timp ce întreba: „Va rezista tipul ăsta încă patru ani?”, transmite DailyMail.

Donald Trump, în vârstă de 78 de ani, a valorificat rapid prestația agonizantă de la prima dezbatere televizată a campaniei electorale, relatând o serie de gafe ale lui Biden celor 7,08 milioane de urmăritori ai săi.

„Când vă gândiți la Joe Biden pe care l-ați văzut la dezbatere, puneți-vă o întrebare: credeți că tipul care a fost învins de scări, a fost doborât de bicicleta sa, a pierdut o luptă cu jacheta sa și se rătăcește în mod regulat mai rezistă patru ani la Casa Albă?”, a întrebat naratorul.

Cei doi au discutat mai multe subiecte în cadrul dezbaterii televizate de joi seara, printre care se numără și economia Statelor Unite, dreptul la avort, atacul de la Capitoliu, războaiele din Afganistan, Ucraina și Gaza, acordul climatic de la Paris, imigrația și multe altele.

Internetul se amuză copios pe baza videoclipului

Dezbaterea dezastruoasă a lui Joe Biden a primit tratamentul „meme” (n.r. - poze editate într-un mod haios, acompaniate de text) din partea rețelelor sociale.

Deși Biden a fost combativ și nu s-a sfiit să se ia la harță cu Trump, a devenit dureros de clar pe parcursul dezbaterii că pur și simplu nu avea capacitatea de a face față rivalului său republican încrezător și vorbitor.

Prestația lui Biden în cadrul dezbaterii a fost aspru criticată de membrii propriei tabere, mulți democrați exprimându-și îngrijorarea cu privire la demonstrarea facultăților deficitare ale actualului președinte și cerând înlocuirea acestuia cu un alt candidat.

Alegătorii au apelat rapid la X (n.r. - fostul Twitter) pentru a-și bate joc de Biden și a-l face bucăți pe președintele vacant.

Utilizatorii l-au mai luat în vizor pe președinte din cauza postării, unul scriind pe X: „Este un fel de flex ciudat să atragi atenția asupra faptului că toată lumea crede că iei pastile pentru a trece printr-o dezbatere de 90 de metri”.

Tabăra lui Biden a respins anterior apelurile lui Trump pentru ca acesta să facă un test antidoping ca fiind „prostești”. Nu există nicio dovadă că Biden a folosit vreodată substanțe care „îmbunătățesc performanța” în timpul dezbaterilor. Trump a recurs la tactici similare împotriva lui Hillary Clinton înainte de dezbaterile lor din 2016 și împotriva lui Biden în 2020.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii