VIDEO Un afacerist român din Baia Mare, implicat în campania lui Trump, a murit într-un accident de motocicletă

VIDEO Un afacerist român din Baia Mare, implicat în campania lui Trump, a murit într-un accident de motocicletă

Accidentul în care afaceristul român Denis Repka, cunoscut pentru implicarea sa în campania lui Donald Trump, a murit a fost surprins de camere. În înregistrare se vede o coloană de motociclete pe șosea, iar la un moment dat, într-o curbă, cea pe care era afaceristul român se răstoarnă.

Bianca Timșa, jurnalistă Digi24: „Afaceristul de 56 de ani din Baia Mare se afla într-o plimbare cu motocicleta alături de mai mulți prieteni. La un moment dat, într-o curbă deosebit de periculoasă, ar pierdut controlul ghidonului și ar fi fost proiectat în parapetul de pe marginea drumului.”

Accidentul a avut loc pe DJ 109F, între localitățile Cavnic și Budești și a fost filmat de o cameră montată pe o altă motocicletă.

La sosirea echipajelor medicale, acesta se afla în stop cardio-respirator. Un elicopter SMURD a fost, de asemenea, mobilizat pentru a oferi asistență suplimentară. În ciuda eforturilor depuse de echipele medicale, omul de afaceri a fost declarat decedat la scurt timp după sosirea echipajelor.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

Denis Repka trăia de mai mulți ani în Statele Unite, avea mai multe firme în Baia Mare, și s-a întors recent aici pentru concediu. El făcea parte din staff-ul de campanie al lui Donald Trump.



Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii