VIDEO Se înmulțesc exploziile în România...

VIDEO Se înmulțesc exploziile în România...

Reprezentanţii ISU Braşov au intervenit, vineri seară, după ce mai multe explozii s-au produs la conductori electrici, la o intersecţie din municipiul Braşov. Un număr de 46 de persoane au fost evacuate pe durata intervenţiei. O persoană a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a fost anunţat, vineri seară, despre producerea unor explozii la nişte conductori electrici, la intersecţia străzilor Griviţei cu Mircea cel Bătrân. Acolo s-au deplasat un echipaj CBRN, 2 autospeciale de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD.

„Au fost evacuate 46 de persoane şi, din fericire, nu s-au înregistrat victime. O singură persoană a suferit un atac de panică şi i s-a acordat asistenţă medicală la faţa locului”, a precizat sursa citată.

La locul incidentului au ajuns şi echipe de la Electrica şi Distrigaz.

Potrivit ISU Braşov, locatarii s-au putut întoarce în locuinţe după ce misiunea s-a finalizat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii