VIDEO Rusia, din nou în flăcări...

VIDEO Rusia, din nou în flăcări...

În urma unui atac cu drone executat în orașul rusesc Azov, regiunea Rostov, un depozit de produse petroliere a luat foc, după cum a declarat guvernatorul local Vasily Golubev pe 18 iunie. Acesta a precizat că nu erau înregistrate victime la momentul la care a făcut declarația.

Potrivit datelor furnizate de autoritățile ruse, suprafața incendiului este de 3,2 mii de metri pătrați, focarul acestuia fiind reprezentat de un rezervor de combustibili cu un volum de 4.000 de metri cubi.

Serviciul de presă al Direcției Principale a Ministerului Situațiilor de Urgență din Rusia pentru regiunea Rostov. a precizat că pentru stingerea incendiului au fost alocați circa 200 de pompieri care acționează cu 49 de echipamente specifice.

Canalul Telegram „This is Rostov News” citează locuitorii locali care confirmă că “un incendiu puternic a izbucnit la fabrica de producere a metanolului din apropierea portului”. În videoclipul publicat de canal se aude sunetul caracteristic unei drone aeriene, după care apare o lumină bruscă și se aude o explozie puternică.

Informația a apărut în mod repetat în ultimele ore și pe platforma X, inclusiv cu filmări privind eforturile depuse de pompierii ruși pentru stingerea incendiului.

De asemenea, Canalele Telegram Mash și Baza informează, citând martori oculari, că cel puțin cinci explozii au fost auzite pe cer înainte de izbucnirea incendiului.

Ulterior, „This is Rostov News” a scris că în Rostov-pe-Don, în zona străzii Șeboldaev, „ceva a căzut de mai multe ori”, după care a început un incendiu.

Până în prezent Ministerul rus al Apărării nu a confirmat existența unui atac ucrainean cu drone în regiunea Rostov.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii