VIDEO Puseu de mâncărimi misterioase la o zi după ce Kremlinul a emis o declarație prin care dă asigurări că Putin este sănătos tun

VIDEO Puseu de mâncărimi misterioase la o zi după ce Kremlinul a emis o declarație prin care dă asigurări că Putin este sănătos tun

Liderul rus Vladimir Putin a fost văzut scărpinându-se în mod repetat pe față în timpul unei vizite în afara Moscovei, la o zi după ce Kremlinul a asigurat că președintele este sănătos, deși a dezvăluit că a fost supus mai multor examinări la spital, scrie Daily Mail.

Într-o încercare evidentă de a-și demonstra sănătatea robustă, Putin a apărut în public joi seară în orașul rus Ufa, în timp ce făcea o vizită la noul centru de scrimă.

Însă imaginile cu Putin întâlnindu-se cu oficiali și sportivi îl arată frecându-se și scărpinându-se în mod repetat pe față și la ceafă.

Dictatorul rus - despre care se crede că a urmat tratamente repetate cu botox pentru a-și masca îmbătrânirea - a fost văzut cu o zi înainte la Moscova, confruntându-se cu mâncărimi similare.

Acest lucru s-a întâmplat după ce Kremlinul a insistat că nu există nimic neplăcut în ceea ce privește sănătatea lui Putin, după ce dictatorul a dezvăluit că își face „tot felul de examinări regulate” într-un spital de top din Moscova.

Presa rusă de stat a anunțat ulterior că acesta „nu are probleme de sănătate”, iar purtătorul său de cuvânt a declarat că vizita la spital a fost „de rutină”.

Motivul pentru mâncărimile misterioase nu este clar.

Sănătatea lui Putin a făcut obiectul unor speculații intense timp de mai mulți ani, deoarece a fost văzut tușind neîncetat, iar mâinile și picioarele sale făceau mișcări sacadate aparent involuntare.

Luna trecută a fost dezvăluit faptul că oamenilor de știință ruși li s-a ordonat să transmită detalii despre cele mai recente cercetări ale lor în domeniul combaterii îmbătrânirii, într-o presupusă încercare de a-l întineri pe Putin și cercul său de prieteni septuagenari.

Putin a fost mult timp interesat de anti-îmbătrânire, dar acum apare o nouă urgență de a căuta „longevitate activă”.

Măsuri majore de securitate

Măsuri majore de securitate care sugerează paranoia asupra siguranței sale au fost puse în aplicare înaintea vizitei liderului de la Kremlin.

Copiilor din oraș li s-a ordonat să nu meargă la școală timp de două zile și, în schimb, au urmat cursuri online de acasă, ca în pandemie.

Unele școli au pus decizia pe riscul de infecții virale în oraș.

Alții au spus că a fost pentru că Putin a participat la forumul „Rusia — o putere sportivă”, în timpul căruia a fost văzut întâlnindu-se cu paralimpici, plângându-se că aceștia au fost interziși de la concursurile internaționale, deoarece sportul a fost „politizat” de Occident.

Dacă a existat un risc de răspândire a infecțiilor virale, pare ciudat că Putin s-a dus la Ufa, capitala Republicii Ruse Bașkortostan.

Liderul de la Kremlin s-a plâns de faptul că micuții din familii sărace sunt excluși din sport în Rusia, deoarece părinții trebuie să plătească, spre deosebire de perioada sovietică.

El a cerut să se revină la sistemul URSS de acces gratuit la antrenamante operaționale pentru toți copiii talentați.

"Vă spun sincer, dacă ar fi trebuit să plătesc totul atunci când am fost implicat activ în sport, nu aș fi devenit niciodată Maestru al Sportului al URSS în Sambo [o artă marțială rusă] și nu aș fi atins niciodată standardul de Maestru al Sportului al Uniunii Sovietice în Judo.

”Familia mea nu a avut un ban în plus pentru a plăti pentru toate. Dar trebuie să rezolvăm asta cum trebuie. Nu ar trebui să existe nicio taxă pentru familiile cu venituri mici și familiile numeroase,” a spus lideul de la Kremlin.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Imagini care dau de gândit din Ucraina...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Cel mai rău scenariu posibil pentru Rusia” / Prințul saudit refuză invitația la summitul BRICS și scade prețul petrolului

4 VIDEO „Puiu” a murit la doar 53 de ani!

5 Noi dezvăluiri despre „afacerea Nordis”