VIDEO „Puiu” a murit la doar 53 de ani!

VIDEO „Puiu” a murit la doar 53 de ani!

Actorul Valeriu Pavel Dan, cunoscut sub numele de „Puiu”, a murit. Artistul, care a fost și prezentator de televiziune la postul Etno TV, a decedat miercuri seară, 16 octombrie, după ce s-a prăbușit pe stradă.

Potrivit ziare.com artistul s-a prăbușit a murit pe loc, iar posibila cauză este un atac de cord.

Medicii legiști investighează în prezent circumstanțele exacte ale decesului, și de asemenea, un raport oficial urmează să fi emis.

El s-a remarcat mai ales în rolul său de prezentator al emisiunii matinale "Puiu și Jul", de la Etno TV”, pe care a condus-o vreme de 10 ani alături de Jull, Iulian Nicolae.

Colegii și prietenii și-au exprimat regretul la aflarea acestei vești tragice și au adus omagii unui artist care a lăsat o amprentă importantă în lumea divertismentului din țara noastră.

Valeriu Pavel Dan a murit la un an după fostul său coleg, Jull Nicu, care a decedat la 53 de ani, după o luptă cu o boală cruntă.

Vreme de 10 ani, Jull a co-prezentat matinalul „Puiu și Jul” la Etno TV, alături de Valeriu Pavel Dan.

În timpul carierei sale, Dan s-a făcut remarcat nu numai ca prezentator, el a fost și actor în filme și teatru. De asemenea, a colaborat cu actori celebri precum Magdalena Chihaia, cunoscută de la „iUmor”, alături de care a jucat într-un film în care Valeriu Pavel Dan era Moș Crăciun.

Printre cele mai cunoscute roluri se numără și cel din comedia „Milionari de weekend”, din 2004, unde l-a interpretat pe Fane Ecler și aparițiile din „Occident”, din 2002, sau „Irezistibilii”, din 2004.

Valeriu Pavel Dan a avut și rolul în producții intenționale, cum ar fi „The Half Life of Timofey Berezin”, din 2006, iar printre ultimele sale apariții se numără serialul „Moștenirea Oliviei”, din anul 2016.


Citește și:

populare
astăzi

1 Chestia asta chiar merită citită... / „Cer ceea ce este corect: să facem un drive test. Vă rog, deci, să mă programați (data și ora) când sunteți dispon…

2 De citit această analiză sovietică din anii '80 despre Israel și Orientul Mijlociu

3 Bulgaria, mereu surprinzătoare...

4 Surpriză de proporții în Ungaria? / Americanii modernizează infrastructura în Kecskemet, unde ar putea ajunge avioane cu capacități nucleare

5 Cum a descris viitorul Paul Dienach, bărbatul care ar fi călătorit în anul 3906 în locul lui Andrew Northman