VIDEO Priviți, sunt nord-coreeni primind efectele militare rusești

VIDEO Priviți, sunt nord-coreeni primind efectele militare rusești

Soldații nord-coreeni vor fi trimiși să lupte alături de forțele rusești pe teritoriul Ucrainei până la 1 noiembrie. Potrivit lui Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații GUR al Ministerului Apărării din Ucraina, prima unitate de 2 600 de infanteriști nord-coreeni va fi trimisă la Kursk, în Rusia. În plus, aproximativ 11 000 de soldați nord-coreeni sunt în prezent antrenați în estul Rusiei în vederea pregătirii pentru operațiuni de luptă împotriva Ucrainei.

Se anticipează că acești soldați vor fi complet echipați cu echipament militar rusesc și muniție. Budanov a susținut că primul val de trupe va fi pregătit pentru desfășurare până la 1 noiembrie.

„Ei vor fi gata [să lupte în Ucraina] la 1 noiembrie”, a declarat Budanov într-un interviu acordat joi site-ului The War Zone.

Cu toate acestea, rămâne neclar unde vor fi staționate restul trupelor nord-coreene, deoarece serviciile de informații ucrainene nu au reușit încă să obțină o imagine completă a desfășurării acestora.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Imagini care dau de gândit din Ucraina...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Cel mai rău scenariu posibil pentru Rusia” / Prințul saudit refuză invitația la summitul BRICS și scade prețul petrolului

4 VIDEO „Puiu” a murit la doar 53 de ani!

5 Noi dezvăluiri despre „afacerea Nordis”