VIDEO Priviți ce s-a întâmplat la Sibiu! Ecaterina Andronescu, pusă pe fugă de sibieni! „Vă luați de domnul Lazăr? Nu vă e rușine?”

VIDEO Priviți ce s-a întâmplat la Sibiu! Ecaterina Andronescu, pusă pe fugă de sibieni! „Vă luați de domnul Lazăr? Nu vă e rușine?”

Priviți ce s-a întâmplat la Sibiu! Ecaterina Andronescu, pusă pe fugă de sibieni! „Vă luați de domnul Lazăr? Nu vă e rușine?”

Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu a starnit furia unui grup de protestatari sibieni dupa ce a sugerat ca ar trebui sa le fie rusine ca „l-ati dat procuror general pe Lazar”.

La iesirea din sediul PSD Sibiu, Andronescu a fost abordata de mai multi protestatari, care au rugat-o sa le raspunda la intrebari. O femei in varsta i-a reprosat ca a participat „la ceremonia de desemnare a titlului de Doctor Honoris Causa unui condamnat penal”, facand referire la Adrian Nastase.

 „Este profesor universitar”, a raspuns Andronescu.

Dupa care, ministrul a avut o reactie agresiva: „Eu va spun ca va  compromiteti ca l-ati dat procuror general pe Lazar? Nu cred”.

Declaratia a starnit furia protestatarilor sibieni.  „Va luati de domnul Lazar? Va luati de domnul Lazar?”, a strigat o protestatara, moment in care Andronescu a inceput sa se retraga in graba.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite