VIDEO Primele amănunte despre tripla crimă din București

VIDEO Primele amănunte despre tripla crimă din București

22:52

Surse judiciare citate de Agerpres au declarat că femeia locuia în același apartament cu cei patru fii ai săi, care erau cunoscuți cu probleme psihice. Doi dintre aceștia, gemeni în vârstă de 45 de ani, și-ar fi ucis mama și frații.

UPDATE

Potrivit surselor G4Media, în cazul triplei crime din Calea Moșilor, vinovați ar fi doi dintre membrii familiei, respectiv doi frați, cel care s-a aflat în apartament la momentul în care a sosit poliția și cel care a alertat poliția. Alți doi frați, bărbat și femeie, impreună cu mama lor, au fost descoperiți morți cu tăieturi pe trupuri, în incinta apartamentului.

Sursele G4Media spun că cei doi frați se învinovățesc reciproc pentru crima comisă.

Știrea inițială

Principalul suspect ar fi băiatul femeii, care, spun martorii, și-ar fi ucis mama, sora și un frate. De altfel, una dintre victime ar fi fost găsită, spun anchetatorii, chiar în pragul ușii.

A sosit la fața locului și laboratorul de criminalistică, iar doi suspecți au fost ridicați și duși la audieri, cel mai probabil la Secția 8 sau la Serviciul Omoruri.

Unul dintre suspecți este fiul femeii ucise și fratele celor două persoane găsite decedate într-un apartament de la etajul patru al blocului, iar în compania lui se mai afla un alt bărbat.

Ambii au fost duși la audieri, iar toată zona fost sigilată și urmează cercetarea la fața locului pentru a se afla, în principiu, motivul pe care l-a avut bărbatul ca să comită această triplă crimă.

Un bărbat din Capitală a sesizat Poliția, marți după-masa, reclamând că mama sa nu răspunde la ușa apartamentului din Calea Moșilor, nr. 229. Polițiștii s-au deplasat la adresa respectivă, iar ușa apartamentului a fost deschisă de fratele apelantului.

În interiorul apartamentului au fost descoperite doua cadavre umane (unul de sex feminin si unul de sex barbatesc), cu urme de taieturi pe corp. Cadavrele erau introduse în doi saci menajeri. În urma verificărilor efectuate, a reieșit ca sunt sora, respectiv unul dintre frații apelantului.

În toaleta imobilului, a fost găsit trupul neinsuflețit al mamei apelantului, care de asemenea prezenta urme de violență


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…