VIDEO Moment de mare mândrie pentru România la Paris! Nadia Comăneci a purtat flacăra olimpică alături de Rafael Nadal, Serena Williams și Carl Lewis!

VIDEO Moment de mare mândrie pentru România la Paris! Nadia Comăneci a purtat flacăra olimpică alături de Rafael Nadal, Serena Williams și Carl Lewis!

Rafael Nadal s-a urcat într-o barcă pe Sena pentru a transmite torţa Serenei Williams, Nadiei Comăneci şi lui Carl Lewis. De la ei, torţa a fost preluată de Amelie Mauresmo, care i-a predat- lui Tony Parker.

Rafael Nadal, Nadia Comăneci, Serena Williams și Carl Lewis!

Rafa Nadal a plecat cu Torța Olimpică pe Sena, apoi i-a dat-o Serenei Williams, care a dat-o mai departe chiar Nadiei Comăneci. Cei trei s-au aflat pe o barcă alături de Carl Lewis, care a preluat și el Flacăra Olimpică.

Turnul Eiffel se colorează în albastru, într-un spectacol de lumini senzațional, în timp ce Nadal pornește cu flacăra olimpică pe Sena, într-o barcă, prin ploaie: alături de el sunt Nadia Comăneci, Serena Williams și Carl Lewis!


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite