VIDEO Medicul Valeriu Gheorghiță și Monica Bârlădeanu au făcut nunta la Palatul Snagov

VIDEO Medicul Valeriu Gheorghiță și Monica Bârlădeanu au făcut nunta la Palatul Snagov

Medicul militar Valeriu Gherghiță (care și-a câștigat notorietatea în spațiul public din postura de coordonator al campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, a avut, sâmbătă, nunta cu celebra actriță Monica Bârlădeanu, la Palatul Snagov. Conform surselor G4Media, mai multe personalități ale lumii mondene s-au aflat printre invitați.

Despre cei doi s-a speculat încă de anul trecut că sunt într-o relație de cuplu și că Valeriu Gheorghiță a divorțat de prima soție. Anul acesta medicul a fost văzut purtând verighetă, presa mondenă speculând că s-a căsătorit cu Monica Bârlădeanu.

Valeriu Ghoerghiță are 42 de ani iar din 2022 e manager al Spitalului Clinic de Urgență „prof. dr. Agrippa Ionescu”, fiind parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații. Monica Bârlădeanu împlinește în decembrie 46 de ani, e actriță, lucrând ca model inclusiv pentru reclame televizate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Stareța Mănăstirii Voroneț, Gabriela Platon, demisă din funcție, alături de conducătorii altor cinci unități monahale

2 „Nu ştiu cine a dat...” / Cum a reacționat Roxana Nemeș după ce a aflat că a fost filmată în timpul unei partide de amor

3 „Cineva trebuie să vorbească despre acest infern” / Dezvăluirile unui luptător român din trupele speciale israeliene

4 Soții Videanu sunt „pensionarii” români opriți pe aeroportul din Munchen cu bijuterii de 650.000 de euro / „Un colier pentru soția mea și un ceas pe car…

5 Un fost procuror DNA cu pensie lunară de 42.700 lei a dat statul în judecată pentru mărire!