VIDEO Mâine e azi pentru copiii noștri, oameni buni/IShowSpeed, unul dintre cei mai cunoscuți YouTuberi, live în România cu peste 100.000 de urmăritori. S-a plimbat prin Ferentari și a mâncat mici de la Obor

VIDEO Mâine e azi pentru copiii noștri, oameni buni/IShowSpeed, unul dintre cei mai cunoscuți YouTuberi, live în România cu peste 100.000 de urmăritori. S-a plimbat prin Ferentari și a mâncat mici de la Obor

IShowSpeed, un cunoscut influencer american de pe YouTube, a ajuns astăzi în România și a pornit un stream pe străzile din Ferentari, după care a mers prin diferite locuri din București, precum Casa Poporului și Piața Obor. Live-ul de pe YouTube a fost urmărit constant de peste 100.000 de oameni.

Îmbrăcat cu un tricou al echipei naționale de fotbal, streamerul a declarat că vrea să experimenteze „cultura românească”. A început să interacționeze cu mai mulți oameni de pe stradă, să facă glume și uneori chiar să latre, așa cum obișnuiește în majoritatea clipurilor sale.

„Ce faci, România? Provoacă-mă”, a strigat el. „Unde e energia, fraților? Am nevoie de energia românilor”.

Însoțit de trei bodyguarzi masivi, Darren Watkins Jr., pe numele său real, și-a început live-ul în Ferentari, unde a dat autografe, a făcut selfie-uri, a vorbit cu oamenii și a jucat fotbal cu copiii. Deși oamenii din zonă i-au explicat că se află într-un cartier periculos din București, el a spus că i s-a părut o „locație drăguță”.

IShowSpeed joacă fotbal în Ferentari, FOTO: YouTube IShowSpeed joacă fotbal în Ferentari, FOTO: YouTube

Următoarea oprire a fost în Piața Constituției, de unde a încercat să intre în Parlament. S-a răzgândit după ce a fost pus să facă controlul de securitate. Timpul petrecut la Parlament a fost suficient pentru zeci de urmăritori de-ai săi să apară în zonă, dornici să facă poze și să interacționeze cu el.

După aproape două ore, în care s-a plimbat prin centru și s-a întâlnit cu fanii, IShowSpeed a ajuns în Piața Obor, unde a mâncat faimoșii mici de la Obor. „Sunt delicioși”, a spus el.

Creatorul de conținut a venit în România la cererea urmăritorilor săi.

Sursa foto: captura video YouTube

La începutul streamului juca fotbal cu câțiva copii dintr-un cartier din Bucureși.

Sursa foto: captura YouTube Sursa foto: Captura video YouTube Sursa fotoȘ captura video YouTube

Darren Watkins Jr. (19 ani) este un creator de conținut și streamer popular pe platformele YouTube și Twitch. Canalul său de YouTube a fost deschis în martie 2016.

Videoclipurile și live-urile au început să atragă urmăritorii abia de acum 3 ani. IShowSpeed și-a început cariera în online cu streamuri de jocuri video precum FIFA sau NBA 2K.

Popularitatea youtuberului a crescut, însă, datorită personalității sale energice și carismatice. Din 2021 și până în prezent tânărul american a reușit să strângă până în prezent peste 26 de milioane de abonați pe Youtube și peste 20 de milioane de followeri pe Instagram.

Această popularitate i-a adus colaborări cu persoane celebre la nivel mondial, precum Neymar Jr, Ronaldo Nazario sau MrBeast.

În 2021 a fost banat de pe platforma de streaming Twitch, după ce a hărțuit și amenințat că va agresa sexual o participantă a unei emisiuni online la care era invitat, conform Business Insider .


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii