VIDEO „Măcel” auto produs în București de o adolescentă

VIDEO „Măcel” auto produs în București de o adolescentă

O noapte liniștită în Sectorul 3 al Capitalei s-a transformat într-un scenariu demn de un film de acțiune, când o tânără de doar 16 ani a declanșat o urmărire spectaculoasă pe străzile Bucureștiului.

În jurul orei 1.40, polițiștii de la Secția 11 au încercat să oprească un autoturism pentru un control de rutină. Însă, în loc să se conformeze, șoferul a accelerat brusc, ignorând semnalele agenților.

Oamenii legii au pornit în urmărirea mașinii, activând sirenele și girofarurile. Cursa s-a încheiat când șoferul a pierdut controlul mașinii, intrând în coliziune cu nu mai puțin de cinci autoturisme parcate regulamentar.

Surpriza cea mare a venit în momentul în care polițiștii au identificat șoferul: o adolescentă în vârstă de doar 16 ani. Fata nu avea permis de conducere și a scăpat nevătămată din accident, refuzând îngrijirile medicale.

Testele au arătat că adolescenta nu se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Tânăra a fost preluată de polițiști și dusă la secție pentru investigații suplimentare. Este cercetată pentru conducerea unui vehicul fără permis, transmite Mediafax .


Citește și:

populare
astăzi

1 Un articol care chiar merită citit...

2 Voi ați citit povestea asta?

3 Încă o poveste de dragoste din lumea mondenă a ajuns la final

4 „Rusia trebuie să simtă că va pierde”

5 Eșec de proporții pentru ruși, după ce racheta nucleară Satan II, „care nu poate fi interceptată”, a explodat în siloz, făcând un crater vizibil din s…