VIDEO Influencerița Sânziana Negru a fost „concediată” de Lidl după ce a aruncat la gunoi alimentele folosite într-un clip

VIDEO Influencerița Sânziana Negru a fost „concediată” de Lidl după ce a aruncat la gunoi alimentele folosite într-un clip

Lidl nu va mai colabora cu influenceriţa Sânziana Negru după scandalul provocat la Electric Castel. Aflată la festival, influenceriţa şi iubitul acesteia, Ştefan Floroaica, au aruncat la gunoi o pungă plină cu produse alimentare neîncepute imediat după ce a filmat un clip de promovare pentru respectivul magazin, transmite Pagina de Media .

Sânziana Negru a fost criticată dur pe rețelele sociale, unde utilizatorii i-au spus că mai bine ar fi donat produsele respective decât să le arunce la gunoi.

Lidl, care este partener şi fondator al Reţelei Băncilor pentru Alimente, un program ce îşi propune să reducă sărăcia şi foametea şi reducerea risipei alimentare, a anunțat că gestul influenceriţei este „motiv al încetării unor potenţiale viitoare colaborări”.

”Suntem întristaţi de ceea ce ea şi partenerul ei au făcut şi, mai ales, nu înţelegem de ce. Aşteptarea noastră este ca o persoană cu care am mai avut colaborări punctuale în decursul ultimilor ani, să fie familiarizată cu ceea ce presupune risipa alimentară şi cu demersurile noastre de combatere a risipei, demersuri vizibile în Social Media, mediul în care activează”, a arătat retailerul.

Sursă video: Zoso.ro

În total au fost 10 produse, printre care un ecler Electric Castel, pui la rotisor, carnaţii „preferaţi” ai lui Ştefan Floroaica (după cum el i-a numit), chipsuri, covrigi, limonadă.

Mai departe, Sânziana Negru, ţinând strâns în braţe punga pe care scria Lidl, s-a jucat de-a „ghicitul” cu Ştefan Floroaica.

La câteva ore după apariţia clipului, un internaut, Avram Grigore, a povestit pe TikTok şi pe Instagram cum, imediat după ce a terminat de filmat, l-a văzut pe Floroaica că a luat punga şi a aruncat-o la gunoi. Tot el a postat şi o poză cum punga de la Lidl şi produsele din ea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii