VIDEO Imagini stupefiante cu Reghecampf în studioul Pro TV

VIDEO Imagini stupefiante cu Reghecampf în studioul Pro TV

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a ajuns mai nou clientul fidel al podcasturilor. După ce a comentat doar două meciuri la Campionatul European, pentru Pro Tv, Reghecampf a anunțat surprinzător că-și dă demisia, căci și-ar fi găsit echipă! Click.ro a intrat în posesia unei filmări controversate care se spune că i-ar fi adus de fapt sfârșitul carierei de analist la tv lui Reghecampf, mai devreme decât se aștepta toată lumea.

Liber de contract de o lună și jumătate, Laurențiu Reghecampf a anunțat, pe 22 iunie, în direct la PRO TV că va semna cu un nou club, însă nu a vrut să dezvăluie despre ce club de fotbal este vorba.

„Laurențiu Reghecampf nu va mai fi cu noi, pleacă să semneze probabil pe undeva", a spus Costin Ștucan, moderatorul emisiunii „Studio Euro 2024", moment în care fostul antrenor al FCSB i-a răspuns: „Vedem, vedem."

„Dar zi, da sau nu?" a insistat Ștucan, iar Reghecampf a răspuns: „O să semnez, da!"

Toată lumea s-a mirat atunci pentru că Reghecampf nu apucase să comenteze din postura de analist, alături de Ciprian Marica, decât vreo două meciuri de la Euro 2024.

Se pare însă că altul ar fi fost motivul debarcării antrenorului de la Pro Tv.

Click.ro a intrat în posesia unui video din studioul Pro Tv, în care Reghe a fost filmat cum umplea paharele cu rom în timp ce se intona imnul național și își îndemna colegii, pe Marica și Cătălin Oprișan, să bea și ei. Laurenţiu Reghecampf fusese invitat să comenteze atunci prestația echipei naționale a României din meciul cu Ucraina

Aceștia l-au anunțat, însă, pe antrenor că, în timpul meciului pe care ei trebuie să-l comenteze, nu este permis să se consume alcool.

Episodul cu pricina, care a devenit viral pe rețelele de socializare la inițiativa lui Ciprian Marica ( acesta dorind doar să facă o glumă), pare să-i fi fost fatal lui Reghe, care a plecat pe nepusă-masă de la Pro Tv, după ce apucase să comenteze doar două meciuri de la Campionatul European din Germania.




Citește și:

populare
astăzi

1 S-a pensionat fata lui tata...

2 Afaceristul Cezar Verziu, cofondator al „Fabrica de Sandwichuri”, a fost reținut de DNA

3 Scandal cu iz sexual / Partenera lui Vlad Voiculescu îl acuză că are un cont secret pe un „site de agățat femei” și că se desparte de el

4 „Am așteptat ani invazia rusă prin Coridorul Fulda. Revenim la tacticile de luptă de odinioară”

5 VIDEO Imagini stupefiante cu Reghecampf în studioul Pro TV