VIDEO Imagini demne de Iran pe o stradă din Teleorman...

VIDEO Imagini demne de Iran pe o stradă din Teleorman...

Doi jandarmi aflați în timpul liber au urmărit doi bărbați urcați pe o mașină în mers în Turnu Măgurele, unul dintre ei având o armă tip airsoft pe care o îndrepta spre trecători. Cei doi au fost prinși de polițiști.

„În data de 28 mai a.c. în jurul orelor 19.00, aflându-se în timpul liber, doi jandarmi, soț și soție, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman au observat un autovehicul aflat în mers, în municipiul Turnu Măgurele, pe plafonul căruia erau urcați doi bărbați, unul dintre ei având o armă de tip airsoft, pe care o îndrepta către cetățeni.

Având în vedere pericolul în care se aflau ceilalți participanți la trafic, colegii noștri au luat decizia de a nu-i pierde din raza vizuală, au apelat numărul unic de urgență 112 pentru a solicita sprijin și totodată au transmis detalii despre zona unde se deplasează.

Când și-au dat seama că sunt urmăriți de colegii noștri, cei doi bărbați au fugit, dar au fost găsiți în scurt timp de polițiști și conduși la secție, în vederea sancționării conform prevederilor legale în vigoare”, a anunțat Jandarmeria.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii