VIDEO Fosta stripteuză Simona Mărgăian a sărit să bată un jurnalist italian

VIDEO Fosta stripteuză Simona Mărgăian a sărit să bată un jurnalist italian

Românca Simona Mărgăian se află în atenția presei din Italia, după ce a escrocat un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă cu aproximativ 800.000 de euro, ea primind în primă instanță o condamnare la 5 ani de închisoare.

Prin diverse tertipuri, Simona Mărgăian (actualmente Filip), l-a înșelat pe italianul Francesco Thiella cu aproximativ 800.000 de euro, în perioada mai 2015 - septembrie 2017, după care l-a părăsit.

Septuagenarul Francesco Thiella a decis să-și caute dreptatea pe căi legale în România, aducând dovezi privind cadourile pe care i le-a făcut Simonei. Este vorba despre un apartament de 240 de metri pătrați lângă Domul din Milano, la care se adaugă alte ”atenții” scumpe, precum un inel cu diamante, în valoare de 12.000 de euro, un colier cu diamante de 8000 de euro, un lingou de aur de 4.000 de euro, un ceas Rolex de aur de 12.000 de euro dar și un troler de la Luis Vuitton, de 4.500 de euro, conform Gorjonline.ro .

@redazioneiene 42 anni di differenza tra lei e lui, amore o truffa? #FilippoRoma #LeIene #DaVedere ♬ suono originale - redazioneiene

Mai mult, pentru a o putea ajuta pe tânăra de care era îndrăgostit, Francesca și-ar fi vândut două mașini, tablourile, apartamentul, dar și verigheta.

La finalul anului trecut, Tribunalul Gorj a condamnat-o pe româncă la 5 ani de închisoare, ea trebuind să-i achite italianului păcălit daune materiale de aproximativ 700.000 de euro, precum și alți 10.000 de euro ca daune morale.

Pentru că procesul s-a mutat la Curtea de Apel Craiova, trustul italian de presă Mediaset, cel mai important din Cizmă, a trimis în România o echipă de jurnaliști, formată din Filippo Roma și Marco Occhipinti.

Aceștia au încercat să ia legătura cu românca acuzată, moment în care Simona Mărgăian a avut o reacție agresivă, lovindu-l cu poșeta pe unul dintre cei doi italieni și amenințându-l că ”îi sparge capul”, potrivit sursei citate.

Reportajul a fost continuat în locuința cu chirie unde stă Francesco Tiella, care a explicat că pentru a ajuta românca de care a fost îndrăgostit a fost nevoit să își vândă nu doar două mașini, tablourile și în final și apartamentul, ci, chiar verigheta.
Italianul a înșirat și câteva cadouri scumpe oferite Simonei Margăian, asta fără să mai pună în balanță și apartamentul de 240 de mp, situat lângă Domul din Milano.

Este vorba de un inel cu diamante, în valoare de 12.000 de euro, un colier cu diamante de 8000 de euro, un lingou de aur de 4000 de euro, un ceas Rolex de aur de 12.000 de euro dar și un troler de la Luis Vuitton, pe care a plătit 4500 de euro.

Acesta a povestit și cum a trăit o poveste de dragoste cu tânăra româncă care l-a agățat într-un bar in care fetele se dezbrăcau și dansau ,,în privat” pentru domnii generoși. Italianul de 79 de ani nu s-a ferit să menționeze, pentru televiziunea italiana, să spună că relația cu româncă a fost și una de natura sexuală, completată cu declarații de dragoste, transformate, pe parcurs, în cereri repetate de bani pentru minciuni nenumărate. Milanezul povestește că astfel și-a înstrăinat bunurile, a împrumutat bani de la banca, de la prieteni și apropiați, devenind plin de datorii, asta în timp ce a ajuns să trăiască cu doi euro pe zi, din care își cumpără ceai și biscuiți.

După ce reportajul a fost difuzat de televiziunea italiană, mailul postului s-a umplut de mesaje de susținere pentru septuagenarul italian. Numeroși cetățeni din Peninsula i-au trimis mesaje video în care îi spuneau că îi înțeleg suferința și sunt alături de el, alții i-au transmis că îi vor achita cumpărăturile zilnice, că îi sunt alaturi și îl incurajah sa se tina tare. Mesajele au arătat foarte multa empatie și solidaritate pentru bărbatul înșelat, fapt care l-a emoționat până la lacrimi pe Francesco Tiella, lucru care se poate vedea și în reportajul MEDIASET.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii