VIDEO Controversă la concertul Coldplay de la București/Tânăr muzician român invitat de Chris Martin să cânte cu el, fluierat masiv când interpreta o manea

VIDEO Controversă la concertul Coldplay de la București/Tânăr muzician român invitat de Chris Martin să cânte cu el, fluierat masiv când interpreta o manea

Un moment inedit a avut loc miercuri seară la concertul celebrei trupe Coldplay de pe Arena Națională când solistul Chris Martin a invitat pe scenă un tânăr român care a cântat o piesă lentă, o prelucrare a unei manele.

Moment delicat la concertul ColdplayFoto: Hotnews / Adelina Maracine

O parte a publicului a început să fluiere cu putere momentul, în timp ce o alta a aplaudat. Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a continuat să cânte alături de el și să-l încurajeze.

În momentul prezentării, Chris a spus că l-a văzut în timp ce se plimba prin Centrul Vechi din București și s-a declarat impresionat de „ce multe talente muzicale are România”.

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiti cu inima deschisă”, a spus solistul.

Muzicianul se numește Babasha iar videoclipurile lui au milioane de vizualizări pe YouTube.

Acesta a spus că se bucură foarte mult de oportunitate, că va interpreta o melodie compusă de el și că speră să spargă barierele intre genurile muzicale din Romania.

Circa 50.000 de oameni au fost prezenți miercuri seară la concert.

Coldplay va mai susține un al doilea concert pe Arena Națională joi seara, cererea de biletele la cele două evenimente fiind uriașă. Întregul turneul mondial e dedicat toleranței și comunităților marginalizate si ideii de ecologie care ajută planeta.

Membrii trupei britanice Coldplay sunt de două zile în București și s-au plimbat pe Lipscani. Ei au publicat pe contul de Instagram un videoclip cu unul dintre artiştii stradali.

În plimbarea lor pe Lipscani, muzicienii de la Coldplay l-au filmat și au postat pe Instagram imagini cu unul dintre artiștii stradali, care cânta „Caruso" de Lucio Dalla.

Cele două concerte ale formaţiei Coldplay de la Bucureşti au bătut toate recordurile, marcând cel mai rapid sell-out pentru spectacole de stadion din istoria muzicii live din România.

Coldplay, înfiinţată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu şi este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion. Grupul britanic a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a câştigat numeroase premii, între care şapte trofee Grammy.

Viitorul album al trupei, „Moon Music”, va fi lansat anul acesta. Fanii din România vor asculta pentru prima dată cântece de pe acest album.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii