VIDEO Ce-i face un ucrainean drogat cu ciuperci unei rusoaice

VIDEO Ce-i face un ucrainean drogat cu ciuperci unei rusoaice

Un ucrainean a recunoscut că și-a ucis și tranșat prietena rusoaică într-un centru de terapie spirituală din Amazonia, în timp ce se afla sub efectul unor ciuperci halucinogene. Bărbatul spune că voia să salveze astfel sufletul femeii.

O judecătoare de la un tribunal din San Martin (nord-est) a aprobat o cerere prin care parchetul solicita ca suspectul să fie plasat în detenţie provizorie timp de nouă luni, pe timpul anchetei.

Ivan Kuzmin s-a împrietenit cu victima sa, Lidmila Lazarenko, într-un centru de terapie ”pentru corp şi spirit” la Yurimaguas, în Amazonia peruană.

Bărbatul a fost găsit în transă, cu un cuțit în mână, alături de victima tranșată

În cadrul unei audieri, bărbatul a recunoscut luni că şi-a ucis prietena în timp ce se afla sub efectul unor ciuperci halucinogene şi ayahuasca, o băutură tradiţională indigenă care conţine un psihotrop natural puternic.

El a declarat că a acţionat pentru a ”salva sufletul” rusoaicei, pe care o credea posedată de forţe ale răului.

Procuroarea provinciei Amazonia Superioară Llesenia del Mar a declarat presei că suspectul a fost descoperit sâmbătă în transă, cu un cuţit în mână, în camera victimei, al cărei corp era secţionat. Centrul de terapie a fost închis de către autorităţi în cadrul anchetei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

2 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

3 Noile cupoane vor arăta foarte diferit în funcție de stadiul de cotizare / Cu cât vor crește exact pensiile după recalculare

4 Foarte interesante amănunte...

5 Trupele lui Kadîrov, despre care el spunea că „nu se predau niciodată”, au fost capturate de ucraineni când încercau să fugă din Kursk