VIDEO „Când doi masculi par egali ca mărime și determinare, departajarea se face prin luptă directă”

VIDEO „Când doi masculi par egali ca mărime și determinare, departajarea se face prin luptă directă”

Doi cerbi au fost surprinși într-o filmare spectaculoasă, în timp ce s-au luat ”la trântă”, pentru a se impune ca masculi, în fața femelelor, mai ales că a început perioada boncănitului, scrie Monitorul de Suceava.

”Când doi masculi par egali ca mărime și determinare, departajarea se face prin luptă directă. În acest caz, pentru ciute. Aceste imagini, cu lupta dintre doi cerbi în timpul boncănitului, sunt extrem de rare și spectaculoase, însă colegul nostru Ionel Moroșanu a reușit, prin multă răbdare și perseverență, să obțină această filmare într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Broșteni din cadrul Direcției Silvice Suceava”, au explicat reprezentanții Regiei Naționale a Pădurilor, care au postat spectaculosul video pe pagina de Facebook.

Direcția Silvică Suceava administrează, prin intermediul celor 24 de ocoale silvice, peste 270 de mii de hectare păduri de stat.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 3,13 milioane de hectare fond forestier proprietatea publică a statului, circa 48% din totalul pădurilor țării, și asigură servicii silvice pentru circa un milion de hectare de păduri aflate în alte forme de proprietate.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 Semnale clare de alarmă că din SUA pleacă un val care ar putea lovi inclusiv Europa

3 „Gata, domnule comandant, mă dau bătut!” / Efectul de domino care a dus la destrămarea frontului din Donețk

4 Abuzuri sexuale la Harrods / «Dă-mi puțin lapte din sânii tăi!». Regina fusese avertizată cu privire la „apucăturile” miliardarului Mohamed Al Fayed

5 Dezvăluiri din documentele militare rusești găsite de ucrainenii intrați în Kursk