VIDEO Autogolul anului, în Brazilia / Au marcat fără să atingă vreodată mingea

VIDEO Autogolul anului, în Brazilia / Au marcat fără să atingă vreodată mingea

Nu numai la Euro 2024 se marchează autogoluri pe bandă rulantă, ci și în competițiile interne. Însă cel din partida dintre Sport Recife și Novorizontino, din liga secundă a Braziliei, este cu adevărat special. După doar 18 secunde de la începutul partidei, oaspeții s-au trezit în avantaj, fără ca vreun jucător de-ai lor să atingă mingea.

Gazdele au avut lovitura de start și jucătorii au pasat nestingheriți timp de câteva secunde, până când mingea a ajuns la Alisson Cassiano. Fundașul central de 30 de ani care a crescut la Santos a pasat fără să se uite către propriu portar, acesta era ieșit din poartă, astfel că mingea s-a dus în plasă. Pe lângă faptul că a fost unul dintre cele mai rapide goluri din fotbal, ”reușita” brazilianului a fost ciudată pentru niciun fotbalist advers nu a atins mingea până când Cassiano și-a dat autogol.

Sport Recife a mai încasat un gol, în minutul 38, din penalty, pentru ca uruguayanul Fabricio Dominguez să reducă din diferență în minutul 77. Gazdele nu au putut reveni complet și au pierdut cu 2-1. Liga secundă din Brazilia este considerată de specialiști în primele 15 din întreaga lume.

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 „Nu ştiu cine a dat...” / Cum a reacționat Roxana Nemeș după ce a aflat că a fost filmată în timpul unei partide de amor

2 Sean Penn și iubita sa din Republica Moldova, cu 34 de ani mai tânără, fotografiați în aeroportul LAX

3 Madalina Pamfile, prinsă de poliție în timp ce conducea haotic, în sectorul 1: fosta asistentă TV a fost încătușată după o reacție agresivă

4 Cum dai vârsta biologică a organismului înapoi prin 8 lucruri simple

5 „I-am ajutat suficient pe ucraineni?” Un general român decorat de americani are răspunsul