VIDEO Atentat misterios la Moscova...

VIDEO Atentat misterios la Moscova...

O mașină Toyota Land Cruiser a explodat miercuri la ora locală 06:30, în apropierea unei clădiri rezidențiale din nordul Moscovei, când Andrei Torgașov, șeful adjunct al centrului de telecomunicații al Armatei ruse, participant la războiul din Ucraina, și soția sa tocmai intrau în autoturism, relatează presa rusă. Cauza exploziei a fost detonarea unui dispozitiv exploziv, a anunțat reprezentantul Ministerului Afacerilor Interne Irina Volk, pe canalul său de Telegram.

”S-a stabilit că într-una dintre parcările din nordul capitalei un obiect neidentificat care era instalat într-un autoturism a fost detonat, și în consecință, două persoane au fost rănite”, a scris aceasta, potrivit agenției RIA Novosti.

Ambele persoane au fost rănite. Bărbatului de 49 de ani i-au fost smulse picioarele de suflul exploziei, iar soția sa a fost străpunsă de schije.

Presa relatează că explozia nu a fost urmată de un incendiu, iar persoanele din jur au putut să-i salveze pe cei doi până la sosirea echipajelor de urgență. Victimele au fost internate la spital. Alte cinci mașini din apropiere au fost avariate.

Reprezentantul oficial al Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei, Irina Volk , a precizat că explozia a fost provocată de detonarea unui dispozitiv amplasat sub scaunul șoferului. A fost deschisă o anchetă pentru investigarea cazului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii