VIDEO Ăsta nu trebuia arestat, ci premiat pentru că a dat în vileag 9 proști!

VIDEO Ăsta nu trebuia arestat, ci premiat pentru că a dat în vileag 9 proști!

S-au îndrăgostit pe internet și au rămas fără banii din conturi. Este vorba despre 9 bărbați care au fost atrași într-o capcană de o persoană care părea a fi o femeie foarte frumoasă. În realitate în spatele contului era un bărbat de 29 de ani care a reușit să ia de la victime peste 100.000 de lei după ce s-a dat drept femeie.

Un tânăr de 29 de ani din judeţul Constanţa a fost reţinut de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată, el fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele de socializare o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de euro.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, la data de 15 noiembrie 2023, poliţişti din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi, prin plângere, de către un bărbat, în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că, în perioada 2019 - septembrie 2023, persoane necunoscute, prin intermediul unor reţele de socializare online, l-ar fi indus în eroare, prin aceea că, folosindu-se de o identitate feminină falsă, i-ar fi câştigat încrederea şi pe fondul unor presupuse relaţii i-ar fi solicitat mai multe sume de bani, provocându-i un prejudiciu în valoare totală de peste 100.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, bănuit de comiterea faptei, scrie Agerpres. Totodată, în urma probatoriului administrat în cauză a reieşit faptul că, în perioada ianuarie 2019 - noiembrie 2023, bănuitul, folosind acelaşi mod infracţional de operare, ar fi determinat alte opt persoane, cu vârste cuprinse între 29 şi 48 de ani, să remită diverse sume de bani.

Din cercetări, s-a stabilit faptul că prejudiciul total creat este de aproximativ 42.000 de euro.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere legală.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

3 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

4 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

5 VIDEO Cum arată acum prima și singura autostradă construită de chinezi în România