VIDEO Așa arată ultimul tronson din Drumul Expres Craiova-Pitești la care lucrează firmele lui Umbrărescu

VIDEO Așa arată ultimul tronson din Drumul Expres Craiova-Pitești la care lucrează firmele lui Umbrărescu

Asocierea de firme controlată de afaceristul Dorinel Umbrărescu continuă lucrările la tronsonul din Drumul Expres Craiova-Pitești care se conectează cu Autostrada A1, ultimul segment la care lucrează grupul UMB. Datele oficiale spun că stadiul fizic al lucrărilor este 48%, iar cele mai recente imagini filmate cu drona arată cum se văd lucrurile din teren.

La finalul anului trecut, s-a deschis circulația pe tronsonul 3 al Drumului Expres, cu o lungime de aproape 32 de kilometri. Astfel, circulația este deschisă șoferilor pe aproximativ 71 de kilometri. Ultimul tronson, care face legătura între Colonești și A1, are o lungime de peste 31 de kilometri și ar trebui să fie gata cel mai târziu la jumătatea lunii noiembrie 2024, conform condițiilor din contract.

Imaginile disponibile arată că lucrările pe ultima porțiune a drumului înspre Pitești nu sunt încă într-un stadiu avansat. Filmarea este din data de 9 iunie.

Valoarea actualizată a contractului pentru acest tronson este de 755 de milioane de lei fără TVA, conform Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).


populare
astăzi

1 VIDEO Imagini care dau de gândit din Ucraina...

2 „Cel mai rău scenariu posibil pentru Rusia” / Prințul saudit refuză invitația la summitul BRICS și scade prețul petrolului

3 Noi dezvăluiri despre „afacerea Nordis”

4 Cum mai afli una-alta despre unul-altul când se vinde-cumpără un teren în Giurgiu...

5 VIDEO „Puiu” a murit la doar 53 de ani!