VIDEO Așa ajungi să fii ucis de urs dacă ești cretin... Imagini de acum câteva ore, de pe Transfăgărăşan...

VIDEO Așa ajungi să fii ucis de urs dacă ești cretin... Imagini de acum câteva ore, de pe Transfăgărăşan...

Imagini cu doi bărbaţi atacaţi de urs pe Transfăgărăşan au fost distribuite intens, miercuri, în mediul online. Bărbaţii, coborâţi dintr-o maşină parcată pe marginea drumului, au hrănit animalul şi se fotografiau cu el, când ursul a atacat. În apropiere se vede un alt urs, potrivit News.ro.

Cei care au distribuit, miercuri, imaginile în mediul online, susţin că sunt înregistrate pe Transfăgărăşan, în luna iulie.

Ar fi vorba despre doi ucraineni, coborâţi dintr-o maşină parcată pe marginea drumului, în care pare că mai sunt persoane.

Bărbaţii hrănesc animalul, se apropie de el şi se fotografiază cu el. În apropiere se vede un alt urs care dă să se apropie de cei doi, însă se sperie de maşinile care trec.

La un moment dat, ursul îl atacă pe unul dintre bărbaţi, care cade jos, însă animalul fuge, speriindu-se de claxoane.

În repetetate rânduri, autorităţile au făcut apel la turişti să nu hrănească animalele, să nu se apropie de ele şi să nu încerce să le fotografieze.



Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii