VIDEO Apropo de manele, asta nu se pune, nu?

VIDEO Apropo de manele, asta nu se pune, nu?

Loredana, Marius Moga și Ionuț Cercel au cântat în fața microbiștilor noul imn al naționalei României, inspirat de piesa care a făcut senzație pe rețelele de socializare “Made in Romania”.

Îmbracați în tricourile naționalei, cei trei artiști au făcut show, în condițiile în care România a învins Ucraina cu 3-0 în meciul de debut la Euro 2024.

Părerile pe internet sunt însă împărțite în ceea ce privește imnul: “Și ați sărit toți pe Coldplay că ați avut manele. Să vă văd acum când melodia care chipurile ne reprezintă la campionat este... ce crezi?! Balcanică!”, a comentat un fan.

“Binele făcut de @coldplay se vede acum! Iată scopul a fost atins!”

"Leșină tot publicul Coldplay"!

Sunt și fani care au fost încântați de piesă:
“Și melodia e mișto, dar naționala e fortza!”
“Super idee!”

De curând, “originile” piesei Made in Romania au fost făcute cunoscute de Smiley. Piesa e inspirată de hit-ul trupei Simplu, “Mr Originality”, compus de Marius Moga și membrii trupei Simplu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii