VIDEO Alegători mituiţi cu îngheţată de candidatul PNL Slatina

VIDEO Alegători mituiţi cu îngheţată de candidatul PNL Slatina

Candidatul PNL Slatina este acuzat că oferă îngheţată alegătorilor care îi acordă votul, scrie gazetanoua.ro.

În spaţiul public a apărut un clip video cu mai multe femei, în apropierea Şcolii Gimnaziale „Ştefan Protopescu”, care ies dintr-un magazin afirmând că Mario De Mezzo le-a făcut cinste cu o îngheţată, ca să-l voteze.

„Zise: Din partea mea, de la Mario. Votaţi Mario!”, a afirmat o femeie.

„Să fie sănătos!”, a răspuns o alta.

Mario De Mezzo s-a remarcat, înainte şi în timpul campaniei electorale, prin atacurile violente la contracandidaţi şi nu numai.

Ultimul caz s-a produs duminică dimineaţă, când consilierul local Emil Popa (PSD) a fost bătut chiar de candidatul PNL Slatina, Mario De Mezzo. Incidentul s-a produs chiar în una din secţiile de votare de la Colegiul Naţional „Radu Greceanu”.

Victima a ajuns la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă în urma acestui eveniment.

„Am fost sesizaţi de Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina că o persoană s-a prezentat în cadrul unităţii spitaliceşti după ce a fost victima unei agresiuni. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili care este situaţia de fapt. Urmează să se dispună măsurile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii