VIDEO A fost reținută avocata care a izbit intenționat cu mașina un motociclist

VIDEO A fost reținută avocata care a izbit intenționat cu mașina un motociclist

O avocată din Iași care a izbit un motociclist și a fugit de la locul accidentului, a ajuns între timp în arestul Poliției. Ea fusese acuzată inițial de vătămare corporală din culpă după incidentul petrecut pe 30 mai.

Avocata Alexandra Cioată a fost reținută pentru 24 de ore, după ce încadrarea inițială, de vătămare corporală din culpă a fost schimbată în tentativă de omor, scrie bzi.ro .

"Prin ordonanța procurorului de caz, astăzi a fost schimbată încadrarea juridică din infracțiunea de vătămare corporală din culpă în infracțiunea de tentativă de omor. Inculpata a fost audiată pentru săvârșirea celor două infracțiuni, respectiv tentativă de omor și părăsirea locului accidentului. A fost reținută astăzi și urmează a fi prezentată Curții de Apel, având în vedere calitatea acesteia de avocat, cu propunere de arestare preventivă", a transmis Adina Bocai, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel.

Alexandru, tânărul lovit de avocată în accidentul din Nicolina, a vorbit despre cele întâmplate. Bărbatul susține că nu știe de ce Alexandra Cioată a avut un astfel de comportament pentru că, spune el, nu a deranjat-o cu nimic.

Alexandru este un om norocos. După accident el a scăpat cu câteva echimoze, deși avea mari șanse să-și piardă viața în urma impactului. Totul s-a petrecut pe 30 mai, când, aparent inexplicabil, avocata Alexandra Cioată a intrat în coliziune cu motocicleta pe care se afla bărbatul. După impact, femeia a plecat de la fața locului. Polițiștii din Iași au intrat în alertă, iar la scurt timp după accident au identificat proprietarul autoturismului, dar nu știau cine se afla la volan în momentul producerii accidentului din Nicolina. În cele din urmă, s-a stabilit că era Alexandra Cioată.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii