Vedeta TVR Marina Almășan a angajat un avocat renumit pentru a obţine un ordin de protecţie împotriva lui Georgică Cornu

Vedeta TVR Marina Almășan a angajat un avocat renumit pentru a obţine un ordin de protecţie împotriva lui Georgică Cornu

De pe reţelele de socializare şi din presă, scandalul dintre Marina Almășan și Georgică Cornu s-a mutat în instanţă, după ce vedeta a angajat un avocat renumit şi vrea să ceară ordin de restricţie împotriva fostului iubit.

Marina Almășan şi Georgică Cornu. Foto: Facebook

Marina Almășan şi Georgică Cornu. Foto: Facebook

Cunoscuta prezentatoare tv, acum în vârstă de 58 de ani, a anunţat în luna iunie că a decis să rupă relaţia pe care o avea de 12 ani cu omul de afaceri timişorean Georgică Cornu. Acesta, însă, continuă să insiste cu apeluri telefonice şi chiar să-i urmărească locuinţa. Ea spune că a fost nevoită să schimbe yala la apartament, după ce omul de afaceri a venit în lipsa ei acasă și i-a lăsat flori pe prag.

Din acest motiv, vedeta TVR l-a angajat pe cunoscutul avocat Adrian Cuculis, care vineri, 26 iulie, va depune o cerere pentru obținerea unui ordin de restricție împotriva fostului iubit al prezentatoarei. Acesta este acuzat de șantaj și că i-ar fi monitorizat locuința vedetei TVR.

„După cum am promis, refuz orice altă apariție publică pe marginea acestui subiect. Mi-am precizat, din luna iunie, punctul de vedere, nu mai vreau să alimentez un scandal pe care nu mi l-am dorit”, a spus Marina Almășan pentru Click!, chiar în timp ce avocatul Cuculis depunea solicitarea pentru obținerea ordinului de restricție.

Cel care a dat mai multe amănunte a fost avocatul Adrian Cuculis, care a precizat că omul de afaceri a continuat să o sune pe Marina Almășan de pe mai multe numere de telefon diferite şi că va aduce în instanţă martori care cunosc situaţia reală. El spune despre clienta sa că este supusă unei agresiuni psihologice care se apropie de şantaj.

„Declarația noastră este una foarte clară. Din punctul nostru de vedere, Marina Almășan este supusă unui stres și unei agresiuni de natură psihologică ce aproape a atins cotele unui șantaj.

Urmează să depunem o cerere la instanța de judecată prin care vom solicita emiterea unui ordin de protecție, având în vedere că fostul concubin, Georgică Cornu, a apelat-o de pe cel puțin 30 de numere de telefon distincte. Și chiar i-a monitorizat și locuința.

Vom chema în instanță spre audiere inclusiv prieteni apropiați care cunosc situația lor de fapt. Și urmează, în mod evident, să administrăm probatoriul pentru a putea primi un ordin de protecție pentru ca pe mai departe acest coșmar al Marinei să înceteze”, a precizat avocatul.

Despre reacţia omului de afaceri Georgică Cornu, care a avut o relaţie de 12 ani cu Marina Almăşan, în ceea ce priveşte aceste acuzaţii citiţi în Click! .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite