Va fi cald zilele următoare. Când scad temperaturile. Prognoza meteo pe două săptămâni

Va fi cald zilele următoare. Când scad temperaturile. Prognoza meteo pe două săptămâni

Vremea în regiuni se va încălzi în următoarele zile, însă se va răci de săptămâna viitoare, transmite Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) în prognoza pentru perioada 21 octombrie - 3 noiembrie 2024.

Vremea se va încălzi săptămâna aceasta, conform ANM/FOTO: Shutterstock

Vremea se va încălzi săptămâna aceasta, conform ANM/FOTO: Shutterstock

Banat

În Banat, vor fi înregistrate temperaturi maxime de 21 de grade în timpul zilei, și 3-7 grade în timpul nopții. Variațiile termice vor fi nesemnificative săptămâna acesata, însă în a doua perioadă vremea se va răci treptat. Temperaturile maxime ajung la 13-14 grade, iar minimele la 4 grade.

Crișana

Situația este similară în Crișana, cu temperaturi maxime de până la 20 de grade, în timp ce pe parcursul nopții vor fi aproximativ 2-3 grade. Spre finalul săptămânii, temperaturile minime pot ajunge și la 7 grade. Săptămâna care urmează, maximele vor fi de a 13-14 grade, iar minimele la 3-4 grade.

În ambele regiuni, posibilitatea de ploaie va fi spre sfârșitul lunii.

Transilvania

În Transilvania va fi puțin mai rece, cu temperaturi maxime de până la 18 grade, iar în timpul nopții temperaturile vor crește treptat de la -1 grad și 0, spre 4 grade. Săptămâna care vine, vremea se va răci, cu maxime de 11-12 grade, iar minimele la 1-2 grade.

Șanse să vină ploi vor fi după 31 octombrie.

Maramureș

Temperaturile maxime înregistrate în această regiune vor ajunge la 17 grade. În a doua parte a perioadei, temperaturile maxime vor scădea la 12-13 grade, însă valorile în timpul serii vor crește până la 5 grade.

Șansele de ploaie vor crește începând cu finalul lui octombrie.

Moldova

Vremea se încălzește și în Moldova, cu maxime de până la 17 grade, în timp ce noaptea va fi de la 1-2 grade, spre 8-9. Vremea se răcește și aici în al doilea interval, cu maxime de până la 10 grade, și minime de 3-4 grade.

Probabilitatea de ploaie crește după 29 octombrie.

Dobrogea

În Dobrogea temperaturile maxime pot ajunge și la 18 grade săptămâna aceasta, iar în timpul nopții pot ajunge de la 3 spre 8 grade. Săptămâna viitoare, temperaturile vor avea tendinţa să scadă uşor. În medie, maximele vor ajunge la 14 grade, iar minimele se vor menţine în jurul a 7 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi în creştere după data de 29 octombrie.

Muntenia

Temperaturile cresc și în această regiune până la 19 grade, iar cele din timpul nopţilor, de la medii de 1 grad, spre 5 grade. La sfârşitul intervalului, mediile vor fi în scădere şi vor ajunge la 14 grade, dar ale minimelor vor avea doar uşoare oscilaţii în jurul a 5 grade.

Pot apărea și ploi, însă începând din noiembrie.

Oltenia

În Oltenia, maximele pot ajunge și la 20 de grade. În timpul nopţilor se va ajunge de la medii de 2 grade, spre 6 grade. Temperaturile scad spre finalul perioadei, cu maxime de 14 grade, și cu minime în jur de 5 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi în creştere la finalul lunii octombrie.

La munte

Vremea va fi ceva mai rece în această zonă, cu maxime de la 14 grade în timpul săptămânii, la 5 grade săptămâna viitoare.

Probabilitatea de precipitaţii va fi în creştere după data de 30 octombrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 LIVE Referendumul pentru integrarea europeană și modificarea Constituției Republicii Moldova a trecut! / Maia Sandu conduce cu 42% în primul tur al prez…

2 „E cea mai sigură bancă. Nu are cum să intre în faliment” / Gigi Becali a dezvăluit unde își ține banii

3 BREAKING Maia Sandu, victorie zdrobitoare în Republica Moldova

4 O creatoare OnlyFans s-a culcat cu 158 de bărbați în două săptămâni. Mama sa îi face curățenie în dormitor după filmări

5 Francis Fukuyama / „Putin a folosit tactica «salamului». Singura opțiune de victorie e ca armata ucraineană să ocupe Moscova și să-l detroneze”