Unul dintre cei 50 de bărbați acuzați de violarea lui Gisele Pelicot se plânge că nu poate dormi, are coșmaruri și că soția l-a părăsit

Unul dintre cei 50 de bărbați acuzați de violarea lui Gisele Pelicot se plânge că nu poate dormi, are coșmaruri și că soția l-a părăsit

Tatăl a doi copii, Cyrille Delville , în vârstă de 54 de ani, a devenit al treilea dintre cei 50 de bărbați care au depus mărturie în procesul sexual în curs care a șocat Franța, potrivit Daily Mail.

foto giselle pelicot

Gisele Pelicot, femeia care a descoperit că soțul său a drogat-o și violat-o FOTO Arhivă

Procesul este legat de cazul electricianului pensionar Dominique Pelicot care și-a sedat și violat soția, Gisele, în casa lor din liniștitul sat Mazan, timp de zece ani.

Tatăl a doi copii, Delville, s-a numărat printre zecile de bărbați invitați de Pelicot să o violeze pe soția sa, după ce au fost contactați prin intermediul unui site de swingeri, Coco.fr, care a fost închis

Printre bărbați se numără un pompier pensionat, un jurnalist, un consilier și șoferi de camion, iar în instanță au fost difuzate înregistrări video grafice cu acte sexuale efectuate asupra doamnei Pelicot - care a renunțat la anonimat.

Delville a recunoscut că a violat-o, iar numele său a reieșit din dispozitivele pe care poliția le-a recuperat din casa lui Pelicot în 2020, când acesta a fost arestat pentru că a „ridicat fusta” femeilor în supermarketul său local.

El a declarat în fața instanței că a consultat un consilier de la arestarea sa și că acest lucru l-a „ajutat să-și liniștească inima”, deoarece „a simțit multă tristețe pentru doamna Pelicot”.

În timp ce vorbea în fața instanței, Delville a adăugat: „Nu știu dacă voi putea vreodată să trăiesc cu ce am făcut. Nu pot să dorm. Am coșmaruri”.

Delville a declarat instanței că, în urma implicării sale în acest caz, soția sa - pe care o cunoștea de 32 de ani - l-a părăsit.

El a declarat în fața instanței că au avut o „viață sexuală normală”, dar apoi s-a plictisit și a început să se uite pe site-uri pornografice și a intrat pe Coco.fr pentru a „discuta”.

Vineri, judecătorul de instrucție a decis că presei îi va fi, de asemenea, interzis să vizioneze fotografii și videoclipuri grafice ale doamnei Pelicot.

Anterior, publicul a fost evacuat din sala de judecată și dintr-o sală adiacentă înainte ca acestea să fie proiectate, însă judecătorul Roger Arata a decis că doar cei direct implicați le pot vedea.

Un jurnalist local a scris pe X, fostul Twitter, că este „regretabil”, deoarece nu va mai putea „explica publicului conținutul cazului ”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 Foarte interesante amănunte...

3 Operațiunea secretă care va schimba lumea

4 Semnale clare de alarmă că din SUA pleacă un val care ar putea lovi inclusiv Europa

5 Miliardarul saudit Mohamed Al Fayed își viola și abuza angajatele: „Era un monstru, un prădător sexual, fără nicio busolă morală”