Una din victimele masacrului din SUA este o profesoară de origine română

Una din victimele masacrului din SUA este o profesoară de origine română

Printre cei asasinați se află si Christina Irimie (foto), de origine română, profesoară de matematică în vârstă de 53 de ani la liceul Apalachee, potrivit GBI.

Băiatul acuzat că a omorât patru persoane la liceul din Georgia la care învăţa a fost audiat, anul trecut, de Poliţie, în legătură cu ameninţări anonime formulate online, a anunţat FBI, potrivit BBC.

Colt Gray, în vârstă de 14 ani, a negat în faţa Poliţiei, în mai 2023, că se afla în spatele unor postări pe internet care conţineau imagini cu arme, avertizând despre un atac armat la şcoală.

Suspectul a deschis focul, miercuri, la liceul Apalachee din oraşul Winder, omorând doi profesori şi doi elevi, afirmă anchetatorii. Alţi opt elevi şi un profesor au fost răniţi.

Suspectul arestat în urma atacului armat care s-a soldat miercuri cu cel puţin patru morţi şi nouă răniţi într-un liceu american este un elev de 14 ani al instituţiei de învăţământ, liceul Apalachee, din Winder, statul Georgia, au anunţat autorităţile locale la o conferinţă de presă, relatează AFP.

Adolescentul s-a predat rapid după intervenţia forţelor de ordine şi „va fi acuzat de crimă”, a declarat presei Chris Hosey, directorul Biroului de investigaţii din statul Georgia. Cele patru persoane ucise sunt doi elevi şi doi profesori, a precizat el.


Citește și:

populare
astăzi

1 Când strugurii sunt acri... „Puștoaice de 18-19 ani, nu știu să scrie sau să citească” / Ion Țiriac e convins că totul s-a schimbat

2 O româncă nu a mai suportat viața în Germania și s-a întors acasă. „Nu vreau copiii mei să facă parte din acest sistem”

3 Țiriac, exploziv / a pus performanțele Serenei pe seama dopajului! Metoda Williams, descrisă detaliat

4 Tânăr din Maramures, găsit sfâșiat brutal de o ursoaică în zona montană „Piciorul Piercii”

5 România, chemată să doboare dronele rusești deasupra Ucrainei. Riscăm un război total cu Rusia?