Un test ADN făcut în glumă a scos la iveală un secret ascuns de mai bine de un deceniu

Un test ADN făcut în glumă a scos la iveală un secret ascuns de mai bine de un deceniu

Un cuplu din statul american Utah a rămas șocat, după ce un test de ADN, făcut în glumă, a scos la iveală un secret păstrat de mai bine de zece ani, relatează unilad.com .

medic familie jpg

În 2007, Vanner și Donna Johnson au apelat la fertilizare in vitro (FIV), din cauză că nu au reușit să conceapă un al doilea copil în mod natural. Cuplul a reușit în cele din urmă să facă un copil, iar pe măsură ce acesta a crescut, cei doi nu s-au ascuns să îi spună adevărul.

Mai mult de un deceniu mai târziu, povestea lor de familie a luat o întorsătură șocantă, după ce aceștia au decis să facă un test ADN pe un site popular, din amuzament.

Când a venit rezultatul, familia a descoperit că, pe fișa fiului lor mai mic, tatăl apărea ca fiind "necunoscut".

"Când a venit rezultatul și am văzut că fiul meu cel mare este fratele vitreg al celui mic, prin mine, am știut că ceva nu este în regulă", a declarat Donna.

După mai multe investigații, cei doi au descoperit că Vanner nu este tatăl fiului său, ceea ce înseamnă că a avut loc o eroare în timpul procedurii de FIV, iar ovulul Donnei a fost fecundat cu spermatozoizii unui străin.

"Am trecut prin multe emoții, inclusiv separarea iubirii față de fiul nostru, care nu s-a schimbat, de problema cu care ne confruntam. A avut loc o greșeală, cum s-a întâmplat, de ce s-a întâmplat și ce vom face acum?" a mai spus femeia.

Familia a așteptat un an până a găsit momentul potrivit să îi spună fiului cel mic adevărul. Totul s-a terminat cu bine după ce cuplul l-a găsit pe tatăl biologic, care trecuse la rândul lui printr-o procedură FIV cu soția lui, în aceeași perioadă.

Cele două familii au încercat să transforme situația într-un lucru pozitiv și chiar au ținut legătura.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii