Un tânăr nudist din Valencia, amendat pentru că a intrat dezbrăcat în secția de poliție

Un tânăr nudist din Valencia, amendat pentru că a intrat dezbrăcat în secția de poliție

Un tânăr naturist din Valencia a primit amendă din partea Curții Supreme pentru infracțiunea nesupunere în fața legii, din cauză că a intrat dezbrăcat în secția de poliție.

Bărbat din Valencia intră dezbrăcat în secția de poliție/FOTO:Burgos Conecta

Bărbat din Valencia intră dezbrăcat în secția de poliție/FOTO:Burgos Conecta

Alejandro Colomar, tânărul informatician care a primit 1080 de euro amendă de la Curtea Supremă, a intrat dezbrăcat în secția de poliție pentru a depune o plângere. Camera Penală consideră „respectabilă filosofia de viață” naturistă a tânărului, dar spune că într-o secție de poliție există un „flux constant de cetățeni de toate ideologiile, credințele, vârstele și practicile”, scrie Burgos Conecta.

Alejandro a fost arestat la 20 august 2020, atunci când a intrat dezbrăcat într-o secție de poliție pentru a depune o plângere împotriva cuiva. Deși avea haine în rucsac, acesta a refuzat în mod constant rugămințile polițiștilor de a se îmbrăca. Tânărul obișnuiește să meargă adesea dezbrăcat pe stradă.

„Prezența inculpatului, dezbrăcat, în sala de așteptare a secției de poliție a provocat deja reacții din partea persoanelor aflate acolo și din partea unor polițiste, ceea ce a perturbat ordinea în birou. Ofițerii i-au spus în mod repetat să se îmbrace, având în vedere că se afla într-un loc public cu alți cetățeni și că tulbură funcționarea normală a biroului”, subliniază instanța.

Tânărul a făcut recurs plângerii tribunalului, unde a invocat încălcarea dreptului său fundamental la libertatea ideologică și la libertatea de exprimare. Recursul i-a fost respins însă de instanță.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Spectatori tratați pentru greață severă la Opera din Stuttgart, după o piesă cu sex nesimulat și piercing live, criticată de Biserică

2 Voi ați citit ce scrie ziarul local Vremea Nouă despre „cazul Tătaru”?

3 Odrasla lui Dragnea, și divorțat, și cu banii luați. Și-a dat fosta soție în judecată pentru „partaj bunuri comune / lichidarea regimului matrimonial”

4 Așa o fi?

5 VIDEO Loredana, noi imagini ale scufundării în abis...