Un tânăr actor român s-a căsătorit în secret pe malul mării. Naş a fost un cunoscut protagonist din producţia „Las Fierbinţi”

Un tânăr actor român s-a căsătorit în secret pe malul mării. Naş a fost un cunoscut protagonist din producţia „Las Fierbinţi”

În acelaşi weekend în care au avut loc două nunţi de la care multe posturi de televiziune s-au întrecut să transmită imagini, cea a lui Ianis Hagi şi cea Adrianei Simionescu, fiica cea mică a manelistului Adi Minune, s-a căsătorit şi actorul român Alex Bogdan. Dar a ales să o facă discret, departe de ochii tuturor, pe malul mării.

Alex şi Cătălina au preferat o nuntă discretă, departe de ochii lumii

Alex şi Cătălina au preferat o nuntă discretă, departe de ochii lumii

De patru ani, Alex Bogdan trăiește o minunată poveste de dragoste cu iubita sa, actrița Cătălina Mihai, cunoscută din filmul Heidi, pentru care a primit Premiul Gopo la categoria Tânără Speranță. Actorul a mărturisit în nenumărate rânduri că ea este cea care i-a schimbat complet viața, i-a redat bucuria de a trăi din plin și l-a făcut să iubească din nou, cu tot sufletul, după ce timp de 10 ani a fost singur și nu a avut nicio relație.

După doi ani de relaţie a cerut-o în căsătorie, dar abia în vara aceasta s-a oficializat relaţia, mai întâi la Starea Civilă, pe 19 iunie, chiar de ziua Cătălinei, iar în weekend a avut loc şi cununia religioasă.

Şi în iunie, şi acum, neconformiştii miri au preferat ca evenimentul să fie unul intim, restrâns, departe de ochii presei, aşa că invitaţi nu au fost decât naşii, familia şi câţiva colegi de breaslă, printre care Anisia Gafton și Dana Rogoz.

De altfel, nașul tinerei familii este şi el tot actor, nimeni altul decât Mihai Rait, alias Dorel din „Las Fierbinți”, un comediant la fel de iubit de public ca și finul său.

După Dansul mirilor, care a fost o adevărată surpriză pentru toți, invitaţii s-au distrat de minune până în zori. La un moment dat, Alex Bogdan s-a deghizat în marele Elvis Presley și a interpretat melodii celebre din repertoriul acestuia. Mirele și-a dat maioul jos și a dansat la bustul gol, spre deliciul invitaților.

Alex Bogdan a postat, pe pagina lui de socializare, o serie de fotografii emoționante de la marele eveniment.

Mai multe informaţii şi fotografii de la eveniment găsiţi în Click!.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii