Un român a smuls cu tractorul un bancomat de o tonă în Spania și a fugit cu el în munți. Hoţii nu au reuşit să deschidă seiful

Un român a smuls cu tractorul un bancomat de o tonă în Spania și a fugit cu el în munți. Hoţii nu au reuşit să deschidă seiful

Un român din Spania a smuls cu tractorul un bancomat care cântărea o tonă și a fugit cu el în munți. Nu a putut să-l deschidă și l-a abandonat. Bărbatul a fost prins de polițiști în urma unui alt furt.

Un român a smuls cu tractorul un bancomat Foto: Arhivă

Un român a smuls cu tractorul un bancomat Foto: Arhivă

Românul a fost arestat, pe 7 octombrie, împreună cu un cetăţean spaniol, fiind acuzaţi că au spart o locuinţă de unde au furat unelte şi bilete de loterie. Garda Civilă anunţă într-un comunicat că românul este implicat şi în jefuirea unui bancomat, care a avut loc în data de 27 martie 2024, în localitatea Vega de Villafufre din Spania.

Românul este acuzat că a smuls cu tractorul un bancomat care cântărea o tonă şi a fugit cu el în munţi. Clădirea în peretele căreia era montat bancomatul a fost distrusă complet. Românul a fost prins după jumătate de an, în urma altui furt.

Hoţii nu au reuşit să deschidă seiful, astfel că poliţiştii spanioli au recuperat atât tractorul folosit cât şi banii găsiţi intacţi într-o cabană, conform Eldiariomontanes.es .

Camerele de supraveghere din zonă au arătat că la spargere au participat mai multe persoane , dar până acum doar românul a fost arestat în acest caz. Jefuirea bancomatului a produs multă indignare pentru că montarea sa în localitate a fost făcută cu două luni înainte și făcea parte dintr-un proiect menit să combată depopularea zonei, fiind foarte aşteptat de comunitate.

Ancheta continuă în cazul jefuirii bancomatului. Sunt căutați şi complicii românului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Poarta zeilor din Naupa Huaca și tehnologia inexplicabilă, mâna unei civilizații superioare?

2 Foarte interesant amănunt!

3 Când candidezi doar la prostie, nu la președinție...

4 ULTIMA ORĂ Un judecător sindic a dispus astăzi intrarea în insolvență a Nordis Management și a numit un administrator judiciar provizoriu

5 Așa o fi?