Un român a rămas fără mașina de lux de 100.000 de euro după ce a venit cu ea din Germania. Ce au descoperit polițiștii

Un român a rămas fără mașina de lux de 100.000 de euro după ce a venit cu ea din Germania. Ce au descoperit polițiștii

Dată în urmărire de autoritățile din Germania, o mașină de lux a fost găsită de polițiștii din Sebeș. Autoturismul a fost indisponibilizat, scrie ziare.com.

Potrivit IPJ Alba, joi, 22 august, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Sebeș au depistat, pe raza municipiului, un autoturism care era semnalat, din data de 21 august 2024, ca bun căutat de autoritățile din Germania, scrie alba24.ro .

Din cercetări a rezultat că autoturismul ar fi fost închiriat de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Sebeș, de la o societate comercială din Germania. La sfârșitul perioadei contractuale bărbatul ar fi omis să restituie autoturismul, deplasându-se cu el în România.

Autoturismul, în valoare de peste 100.000 de euro, a fost indisponibilizat. Cercetările vor fi continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai competentă funcționară din România, cu funcții în mai multe ministere, e șefa CA al Romarm și a luat de la Transelectrica 930.000 lei

2 Lovitura nimicitoare prin care ucrainenii l-ar decapita pe Putin. „Ar fi o nouă surpriză militară, mult mai devastatoare”

3 Un general american, uluit de ce a văzut în regiunea rusă Kursk: Chinul lui Putin dezvăluit

4 Cea mai neagră perioadă pentru Rusia de când a invadat Ucraina: 25% din totalul avioanelor MiG-31K ar fi deja inutilizabile

5 „Mâine strângem mieii. Dacă ar trebui să trăim din banii ăștia, m-aș sinucide” / Interceptări incendiare în dosarul fraților Tate