Un român a murit bătut și incendiat în Italia, după ce nu și-ar fi plătit chiria. Bărbatul a fost ucis de un conațional

Un român a murit bătut și incendiat în Italia, după ce nu și-ar fi plătit chiria. Bărbatul a fost ucis de un conațional

Un bărbat român în vârstă de 55 de ani a fost reținut de Poliția din Roma, fiind suspectat de omor și incendiere calificată. Incidentul a avut loc în iulie anul trecut, când un militar a observat un apartament în flăcări pe strada Appia Nuova. Victima, tot un român, a fost găsită după ce fusese grav bătut înainte de a muri în incendiu.

foto poliția italiană

Poliția de stat din Italia a arestat un român pentru omor și incendiere

Ancheta a relevat că tragedia ar fi fost provocată de un conflict legat de plata chiriei, conform unui comunicat al Poliției de Stat din Italia, citat de Antena 3 CNN .

După o investigație amplă condusă de Procuratura din Roma, Poliția de Stat a executat un mandat de arest preventiv împotriva bărbatului de 55 de ani, acuzat de comiterea faptelor.

Incidentul a avut loc la începutul lunii iulie a anului trecut. Un militar aflat în afara serviciului a observat fum ieșind dintr-un apartament și a alertat autoritățile. Doi bărbați de origine română au reușit să iasă din locuința în flăcări, în timp ce un al treilea, tot român, a fost găsit decedat în interior.

Investigațiile, coordonate de Parchetul din Roma și desfășurate de anchetatorii secției de poliție Appio, au relevat că victima fusese agresată fizic înainte de a muri din cauza inhalării de fum.

Cercetările s-au concentrat asupra celor doi români care au scăpat din incendiu, iar pe parcursul investigațiilor, s-a descoperit că suspectul s-a certat cu victima din cauza chiriei. Urme ale victimei au fost găsite pe hainele suspectului, iar înregistrările apelurilor telefonice și imaginile de pe camerele de supraveghere au contrazis alibiul acestuia, care susținea că se afla în altă parte.

După finalizarea anchetei, Parchetul a solicitat și obținut emiterea unui mandat de arest preventiv pentru bărbatul de 55 de ani, fiind acuzat de omor și incendiere calificată.

Polițiștii secției Appio, însărcinați cu punerea în aplicare a mandatului, l-au găsit pe suspect și, după finalizarea procedurilor, l-au transferat la închisoarea Regina Coeli , fiind plasat la dispoziția judecătorilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Următoarea lovitură de stat a lui Putin

2 A murit la 23 de ani, pentru o poză

3 Un american în România / „Problema e că acolo pur și simplu nu ne putem permite să trăim”

4 Consulul Ungariei la București, Vágó Ferenc, a murit pe A1 după ce un camion cu lemne a rupt parapetul și a intrat pe contrasens

5 Ce tupeu de borfași! Kremlinul îl acuză pe Klaus Iohannis că distorsionează istoria / Reacția MAE