Un restaurant a dat în judecată un client care a lăsat un bacșiș urias. Ce s-a întâmplat, de fapt

Un restaurant a dat în judecată un client care a lăsat un bacșiș urias. Ce s-a întâmplat, de fapt

Un restaurant din Pennsylvania, SUA, a dat în judecată un client, după ce acesta a lăsat ospătarului un bacșiș în valoare de 3.000 de dolari pentru o notă pe care a dat doar 13 dolari (60,13 lei), relatează Unilad .

Ospătăriţa numără banii iar şi iar jpeg

Personalul localului a rămas absolut șocat când unul dintre clienți a lăsat un bacșiș enorm, după ce a plătit un meniu care nu costa nici măcar 1% din suma acestuia.

Meniul a costat doar 13,25 de dolari (61,29 RON), așa că Mariana Lambert, ospătărița care l-a servit, a fost emoționată de bacșișul pe care bărbatul l-a lăsat în urmă.

"A însemnat mult pentru mine, pentru că toți avem greutăți. Chiar m-a impresionat. Încă nu pot să cred, sunt în continuare șocată", a declarat aceasta.

Vrând să se asigure că banii nu au fost lăsați din greșeală, managerul l-a găsit pe client și l-a întrebat dacă atât a intenționat să lase.

Acesta a răspuns că a fost inspirat de un tren de pe social media, cunoscut ca "Tips for Jesus" ("Bacșiș pentru Iisus").

Bacșiș de 3.000 de dolari FOTO WNEP

Bacșiș de 3.000 de dolari FOTO WNEP

În ciuda asigurărilor date, situația a degenerat câteva săptămâni mai târziu, când local a primit o scrisoare prin care același clientul își cerea banii înapoi.

Pentru că femeia luase deja bacșișul , angajații restaurantului au fost forțați să îi dea bărbatului banii înapoi din propriile buzunare.

Aceștia au încercat să comunice cu clientul reclamator pe Facebook, însă în cele din urmă au fost nevoiți să înainteze un proces.

"Din păcate, am fost nevoiți să înaintăm un proces prin biroul magistratului, pentru că acum nu mai avem bani. Și el ne-a spus să îl dăm în judecată. Așa că asta facem acum", a declarat unul dintre angajați.

Oamenii din comunitate au încercat să ajute localul și au lansat o strângere de fonduri prin GoFundMe, care să susțină în continuare afacerea. Localul a refuzat, însă, să accepte banii, iar fondul a fost închis.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii