Un profesor de matematică pensionar, din București, a agresat sexual o elevă în timpul orelor de meditație

Un profesor de matematică pensionar, din București, a agresat sexual o elevă în timpul orelor de meditație

Un profesor de matematică în vârstă de 68 de ani, din București, cercetat pentru că a agresat sexual, în timpul meditațiilor, o fată de 14 ani, a fost trimis în judecată de către Judecătoria Sectorulu 4 din București.

Profesorul acuzat de viol la meditație a fost trimis în judecată. FOTO stiripesurse

Profesorul acuzat de viol la meditație a fost trimis în judecată. FOTO stiripesurse

Prin rechizitoriul emis la 10.07.2024 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare arest preventiv, a unui inculpat cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor.

Prin actul de trimitere în judecată s-a reținut, în esență, următoarea situație de fapt că la data de 31.01.2024, în intervalul orar 16:30-18:00, în timp ce se afla la adresa din mun. București, unde desfășura ședințe de pregătire la matematică, inculpatul N.G., profesor pensionar, prin constrângere morală și profitând de poziția sa de autoritate și de încredere, a agresat-o sexual pe persoana vătămată minoră , în vârstă de 14 ani”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București.

În cursul urmăririi penale, inculpatul a fost cercetat în stare de arest preventiv.

„Urmărirea penală a fost efectuată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București, împreună cu organele de cercetare penală din cadrul D.G.P.M.B. – Poliția Sectorului 4 – Serviciul Investigații Criminale, beneficiind de sprijinul I.G.P.R. – Direcția de Operațiuni Speciale”, a mai precizat sursa citată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii