Un polițist clujean arestat preventiv după ce a fost depistat drogat la volanul unei mașini neînmatriculate

Un polițist clujean arestat preventiv după ce a fost depistat drogat la volanul unei mașini neînmatriculate

Un polițist clujean depistat drogat la volanul unei mașini neînmatriculate a fost arestat preventiv de către procurorii care i-au întocmit dosar penal, anunță Actual de Cluj.

Bărbatul e cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substante şi respectiv punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

”În fapt, s-a reţinut că autorul, agent de poliţie în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, aflat în timpul liber, în 6 iulie în jurul orei 14 a condus pe drumurile publice din Florești o mașină marca Volkswagen Golf, pe care erau aplicate plăcute cu numere provizorii expirate din 8 martie, autoturismul fiind astfel neînmatriculat. S-a stabilit totodată că suspectul se afla sub influența substanțelor psihoactive, în probele biologice de sânge recoltate fiind evidențiată prezenţa de clorometcatinonă (CMC), iar în probele de urină s-a evidentiat prezenta de mefedronă și clorometcatinonă (CMC)”, anunță procurorii clujeni.

Prin referatul procurorului a fost propusă arestarea preventivă a inculpatului iar Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca a admis propunerea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii