Un pedofil condamnat a provocat o explozie uriașă, scăpată de sub control, pe un platou de filmare din Londra

Un pedofil condamnat a provocat o explozie uriașă, scăpată de sub control, pe un platou de filmare din Londra

Explozia care a creat panică, weekendul trecut, în centrul Londrei a fost orchestrată de un pedofil condamnat. Scenele au avut loc pe un platou de filmare și au dus la pagube semnificative după ce focul a fost scăpat de sub control.

Explozie în Londra Foto: The Standard

Explozie în Londra Foto: The Standard

Incidentul a avut loc în zona O2 Arena din Londra. Explozia a fost cauzată de Jacky Jhaj, un pedofil condamnat, care a aruncat în aer un camion BBC. Conform planului, cascadoria urma să fie realizată în mod controlat, însă acest lucru nu a fost posibil. În timpul desfășurării acestor scene, Jacky Jhaj se afla dezbrăcat pe platoul de filmare.

Explozia a fost scăpată de sub control și i-a îngrozit pe localnici, potrivit rapoartelor. Incendiul, declanșat de utilizarea prafului de pușcă și a unui cordon de detonare, a trimis acoperișul unei dube de poliție la 15 metri în aer și a distrus o mașină și un camion din apropiere. Incidentul s-a produs pe un platou în aer liber din Silvertown, Newham, potrivit Daily Mail.

Brigada de Pompieri din Londra a declarat că 25 de pompieri au luat parte la incendiul de lângă Tamisa. Potrivit unor surse, Jhaj înregistrase scena, în care apărea complet gol, pentru producția numită „Proiect Dover”. Se pare că s-a așezat la o mașină de scris, înconjurat de sute de ziare pe podea, înainte de a arunca țigări într-o mașină de poliție, o dubă de poliție și un camion marca BBC World News, care au explodat într-un incendiu uriaș, informează The Standard.